. .. .. .. .. .. .
. .

Red Velvet Cupcake - RECEPT 57294

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 260556 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Red Velvet Cupcake


[ recept č. 57294 zo dňa  ]


Red Velvet Cupcake


POTREBNÉ PRÍSADY

2 1/2 hrnčeka polohrubej múky 2 PL holandského kakaa 1 KL soli 1 1/2 hrnčeka krupicového cukru 2 vajcia 1/2 KL červenej gélovej farby 1 KL vanilkovej esencie 1 hrnček cmaru 1 1/2 KL sódy bikarbóny 2 KL vinného octu 1 1/2 hrnčeka oleja

POSTUP PRÍPRAVY

blog.laskonka.sk


V miske si najskôr zmiešame múku s kakaom a soľou. V druhej miske si ručným šľahačom vymiešame krupicový cukor s olejom a postupne pridávame vajíčka. Cmar zmiešame s farbivom a vanilkovou esenciou.
Do tekutej zmesy postupne primiešavame suchú a cmarovú zmes až kým nevznikne jednotná konzistencia. Nakoniec zmiešame sódu bik. s octom (začne to kypieť) a okamžite vlejeme do zmesy a vymiešame. Zmesou naplníme košíčky tak do 3/4, ktoré sme si dali do silikónovej formy. Pečieme asi pri 175°C cca 15-20 min. Záleží podľa toho ako vám pečie rúra.

Ak nemáte potravinárske farbivo môžete použiť aj prírodné a to šťavu z červenej repy.

Krém sme robili so šlahačkou, mascarpone a cukrom. Veľmi sa nevydaril, bol riedky. Ale chutil výborne.
Na budúce vyskúšame použiť namiesto šľahačky maslo.
<< Torta Pat a Mat | Red Velvet Cupcake | Čučoriedkové “Donuts” koláčiky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zuzana E. (zuzik) ID 1053 (23.9.2014, 14:05)
Red velvet ma trocha iný postup,ale dôležité je ze sa vydaril...
A krém ze bol tekuty to môže byt tým ze do krému ma ist mascarpone a syr Philadelphia originál a smotana musí byt 40% kunin ju ma.. A rozmiesas syry a cukor a potom tam prilievas tu smotanu,za rychlich otáčok a krém ti stuhne...
Ja peciem tieto torty
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu