končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Paulína S. (paulinkarose) ID 218322 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Zapečená krkovička v rúre[ recept č. 56269 zo dňa 21.2.2014 ] POTREBNÉ PRÍSADY Zemiaky, krkovička, plátkový syr, smotana na šľahanie a korenie. POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky narežeme na kolieska okoreníme s peprom, soľou a paprikou. Poriadne ich premiešame aby korenie bolo rovnomerne rozložené po všetkých zemiakoch. Na zemiaky poukladáme krkovičku narezanú na plátky a a prikryté zapečieme v rúre na cca 1 : 30 hod. Po hodine a pol vytiahneme pekáč z rúry na krkovičku vyukladáme plátkový syr a zalejeme to smotanou na šľahanie a dáme ešte zapiecť do rúry. |
MAJA B. (barny) ID 2295 (12.3.2014, 15:31) | |
FAJNUCKA TAKTO SOM ESTE NEROBILA | |
ODPOVEDAŤ |