. .. .. .. .. .. .
. .

pudingovy so slahackou - RECEPT 55648

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 173421 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


pudingovy so slahackou


[ recept č. 55648 zo dňa  ]


pudingovy so slahackou


POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO- 3 vajcia 100 g cukru (aky mate) 100 g polohrubej muky 3 PL kakaa 1/2 KL prasku do peciva 2 PL oleja Krem- 400ml mlieka, 3 PL cukru, 1x puding jemna pistacia dr. oetker, 500g jemneho tvarohu + cukor Slahacka- 120ml mlieka 3PL cukru 1x praskova slahacka

POSTUP PRÍPRAVY

cesto- vajcia poriadne vyslahame s cukrom do hustej peny, tak cca 3 minuty. pridame olej. v osobitnej miske premiesame sypke prisady a pomaly zaslahame k vajciam. tortovu formu vymastime a vysypeme mukou. pecieme cca 15min pri 150-160 stupnoch.
je jedno aky pouzijete cukor, ja vzdy robim s takym, aky mam doma, uz som skusala aj kryst. aj prask. a oba su v pohode, teraz som dala do vsetkeho krystalovy

krem- uvarime si husty puding v 400ml mlieka. po vychladnuti vyslahame s tvarohom, ak je malo sladky, zaslahame este trocha cukru. slahacku vyslahame v 120ml mlieka s cukrom podla chuti. lubovolne ozdobime..
<< Krehunka bublanina podla Janushinky | pudingovy so slahackou | Čokoládová torta >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lucia V. (luci17) ID 72241 (8.3.2014, 20:15)
prosim vas treba ho robit skôr pred oslavou,aby stuhol? *-)dakujem :-)
ODPOVEDAŤ
Ivana B. (brculka8) ID 173421 (10.3.2014, 21:39)
no tak zrovna ho netreba robit den vopred, ale mne viacej chuti, ked je to take osviezujuce studene z chladnicky.. ja by som ho isto nechala ´sadnut´ aspon hodinku-dve
ODPOVEDAŤ
Anka B. (jojkomonika) ID 93253 (25.11.2013, 21:01)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Ivana B. (brculka8) ID 173421 (4.12.2013, 19:46)
veru palce hore taky je fajny (Y) (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (25.11.2013, 11:53)
(clamp)
ODPOVEDAŤ
Ivana B. (brculka8) ID 173421 (25.11.2013, 20:12)
vcera sme sa s priatelom hadali o posledny kusok :-D
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu