. .. .. .. .. .. .
. .

OSKVARKOVE PAGACIKY - RECEPT 53915

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CHUŤOVKY

ID 93961 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


OSKVARKOVE PAGACIKY


[ recept č. 53915 zo dňa  ]


OSKVARKOVE PAGACIKY


POTREBNÉ PRÍSADY

HLADKEJ MUKY 600dkg,OSKVARKY 400dkg,3 ZLTKA, MASLO 250g,MLIEKA 2dcl, DROZDIE 20g,BIELKA.

POSTUP PRÍPRAVY

SPRAVIME SI KVASOK S MLIEKA,CUKRU A DROZDIA,DO MISKY SI PREOSEJEME HL.MUKU PRIDAME MASLO,ZLTKA A NAKONIEC KVASOK,VYPRACUJEME HLADKE CESTO,NECHAME TROCHA PODKYSNUT,DAME NA DOSKU ROZVALKAME NA STVOREC NATRIEME OSKVARKAMI POMLETYMI AK SU DOMACE SOLIT NETREBA,PRELOZIME VSETKY STRANY DO MENSIEHO STVORCA A ZASA TROCHU NECHAT PODKYSNUT,POTOM ZNOVA ROZVALKAME A PREKLADAME ,VYKROJIME KOLIESKA DAME NA TROCHA VYMASTENY PLECH,POTRIEME BIELKAMI,POSYPEME KMINOM ALEBO SEMIENKAMI,PECIEME PRI 200°C 12 MINUT.
<< Torta na krstiny | OSKVARKOVE PAGACIKY | Kura na zelenom kari >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Marta Ľ. (modrooka172) ID 219079 (3.6.2013, 10:49)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu