končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Viera H. (vieruska25) ID 114096 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) Provensálske kurča[ recept č. 52867 zo dňa 18.3.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie stehná, paradajkový pretlak, biele víno, bazalka, soľ, olej, cesnak, čierne korenie, POSTUP PRÍPRAVY Kuracie stehná opražíme prudko na panvici. Osolíme, okoreníme a naukladáme do pekáča. Do výpeku prilejeme pohár bieleho vína, prípadne trošku vody, malý paradajkový pretlak, pridáme 2 strúčiky cesnaku a 1 čl bazalky. Omáčkou podlejeme kurča, môžeme ho ešte posypať troškou bazalky a dáme piect do rúry. Pred dopečením otvoríme pekáč, aby nám kuriatko schrumkavelo :) Podávame s opekanými zemiakmi. |
Jana F. (puco) ID 5669, mimibazar.sk/tomasmatus (14.4.2013, 14:57) | |
Dnes som robila na obed. Vynikajúce Moji chlapi si len tak prsty pooblizovali. | |
ODPOVEDAŤ |
Monika Ú. (Sofia891) ID 161226 (20.3.2013, 9:32) |
vyzerá veľmi chutne |
ODPOVEDAŤ |