. .. .. .. .. .. .
. .

Gaštanové rezy - RECEPT 5140

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CUKROVINKY

ID 20452 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Gaštanové rezy


[ recept č. 5140 zo dňa  ]


Gaštanové rezy


POTREBNÉ PRÍSADY

Na piškótu: 4 vajcia, 6 pol.lyžíc kr.cukru, 6 pol.lyžíc polohr.múky, 1 dl oleja, 1 pol.lyžica kakaa, 1 bal. prášku do pečivaNa plnku: 1/2 masla, 3 pol.lyžice práš.cukru, 1 kocka gaštanového pyré, 1 bal. Zlatého klasu, 3 dl mliekaNa karamelovú šľahačku: 4 pol.lyžice kryš.cukru, 3 dl mlieka, 2 práškové šľahčky + 1 stužovač

POSTUP PRÍPRAVY

Piškóta: Celé vajcia vyšľaháme, pridáme olej, múku, kakao a prášok do pečiva. Premiešame, dáme piecť, necháme vychladnúť - natrieme plnkou.
Plnka: Z mlieka a zlatého klasu uvaríme hustú kašu, ktorú necháme vychladnúť. maslo, práškový cukor a gaštanové pyré dobre vymiešame a primiešame do vychladnutej kaše. Na plnku dáme karamelovú šľahačku.
Karamelová šľahačka: cukor upálime na karamel, no prv než sa rozpustí, zalejeme ho mliekom. Po vychladnutí ho zmiešame so šľahačkami a stužovačom a vyšľaháme. Navrch môžeme nastrúhať čokoládu, zákusok chutí famózne.
<< ozdobená mokrá tvarohová bábovka | Gaštanové rezy | Falošná treska >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Eva L. (EvkaL) ID 158 (16.10.2008, 18:13)
A este kolko gramov masla? Ked pouzijem Heliu, tak polovicu, alebo myslite to male klasicke maslo?
ODPOVEDAŤ
Eva L. (EvkaL) ID 158 (16.10.2008, 18:10)
Emily, chystam sa ho urobit, ale mi nie je celkom jasne kedy pridat to mlieko do karamelu, aby som nieco nepokazila. Takze vtedy ked uz zacina sa topit, alebo este do studeneho cukru. Eva
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu