. .. .. .. .. .. .
. .

Pavlova s lesným ovocím - keď neviete čo s bielkami - RECEPT 49537

Monika P. (monkap) ID 69860
.
mimibazar.sk/monkap
Oblasť: Nová Dubnica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 23.11.2008
Naposledy: 24.4.2023 13:10
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 146
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 75
NÁVODY 0

TORTY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Pavlova s lesným ovocím - keď neviete čo s bielkami


[ recept č. 49537 zo dňa  ]


Pavlova s lesným ovocím - keď neviete čo s bielkami


POTREBNÉ PRÍSADY

korpus :150 ml bielkov ( cca zo 4 vajec, ja som pouzila viacej, mala som zmrazenych mozno aj 8 bielkov), 220 g kr. cukru, 2 PL kukuricneho skrobu, 2 PL bieleho vinneho octa, dokoncenie: 250ml slahackovej smotany, 125 ml duziny z maracuji ( pouzila som stavu z ovocia na torte), lesne ovocie, jahody.. sukor na posypanie - nemusi byt

POSTUP PRÍPRAVY

Zohrejeme si ruru na 150 stupnov. Bielky dame do misky a pri nizkych otackach slahame tak dlho, az sa na metlickach zacnu tvorit tuhe spicky. Potom postupne pridavame cukor, dokladne zaslahavame, aby bol sneh pevny, leskly a zaroven bez velkych bublin.\r\nPridame skrob a ocot, zlahka preslahame. Plech potiahneme papierom na pecenie a zmes vytvarujeme do tvaru kruhu o priemere 18 cm, vnutro kruhu musi mat vyhlbenu jamku do ktorej neskor pojde slahacka. Ruru ztlmte na 120 stupnov a vlozte do nej tortu. Pecieme ju 80 minut. Potom ruru vypnite a pavlovu v nej nechajte uplne vychladnut.\r\nZatial si pripravte slahacku - uslahajte do pevna pripadne pouzite stuzovac, natrite na pavlovu, na vrch dajte stavu z ovocia a samotne ovocie. Mozete poprasit praskovym cukrom.\r\n\r\nTorta je velmi jednoducha a naozaj chutna. Je to taka velka pusinka :). Povrch je chrumkavy a vnutro makke, ked sa chut zmiesa so slahackou a ovocim, proste mnam :)) a taka nenarocna.
<< Sušienky s bielou čokoládou - veľmi chutné | Pavlova s lesným ovocím - keď neviete čo s bielkami | Výborný jablčník od našej babky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Miinka K. (miinka) ID 45774, mimibazar.sk/miinka (20.8.2012, 20:00)
(Y) Práve som dnes vložila bielkovú tortu Pavlova medzi recepty :-) do tej "mojej" ide do náplne aj puding... no a musím potvrdiť, že postup je naozaj jednoduchý, a mlska je to úžasná! Zdá sa mi, že recept v knižke od tety z Norska sa volal: Nam Nam Nam :-) s podnázvom Pavlova :)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu