. .. .. .. .. .. .
. .

Domace musli tycinky - RECEPT 44408

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CUKROVINKY

ID 69116 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Domace musli tycinky


[ recept č. 44408 zo dňa  ]


Domace musli tycinky


POTREBNÉ PRÍSADY

200g ovsenych vlociek, 100g masla, 70g medu, 50g hnedeho cukru, 50g orechov - ja som mala vlasske , 50g sezamovych semiacok, 50g slnecicovych semiacok, 150 g suseneho ovocia (v tomto pripade hrozienka a papaya), skorica (nemusi byt)

POSTUP PRÍPRAVY

Na panvici oprazame asi 3-4 minuty ovsene vlocky so semiackami a orechmi.
V dalsej panvici si zohrejeme maslo s cukrom a medom - nechame rozpustit.
Potom zmiesame sypku a tekutu zohriatu zmes, dochutime skoricou a pridame nakrajane susene ovocie. Pekacik si vylozime papierom na pecenie, zmes v pekaciku zarovname a poriadne popritlacame a pecieme pri 180°C asi 15 minut.
Nechame poriadne vychladnut a nakrajame na lubovolne tvary.
Ja som krajala priskoro a tak sa mi to drobilo. Nevadi - v sypkej podobe je tato zmes velmi chutna do bieleho jogurtu.
<< Colosseum | Domace musli tycinky | Pangasius na zelenine s kuskusom. >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Maria M. (mariam19745) ID 221245 (15.2.2013, 21:11)
Robila som to presne podla receptu,tak preco sa mi prosim rozpadaju?Nemam ich take konzistentne...na chut su uzasne,len ich neviem zabalit a zobrat von...iba ak vyberat malou lyzickou....kde sa stala chyba?Dakujem
ODPOVEDAŤ
Katarína P. (katarinnka) ID 69116 (5.3.2013, 15:22)
noooo jedna z moznosti je ze sa prilis vysusili, kazda rura pecie inak a ja sa priznavam ze moja pecie slabsie. alebo je treba mat mokrejsiu zmes, aby ostala taka "lepkavejsia". mne tiez niektore vysli tycinkove a niektore ako "musli"
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu