. .. .. .. .. .. .
. .

pirôžky - RECEPT 4310

Marcela B. (padinishop) ID 629
.
mimibazar.sk/padinishop
Oblasť: Banská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.8.2005
Naposledy: 3.7.2018 22:07
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 608
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 6
RECEPTY 5
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov)


pirôžky


[ recept č. 4310 zo dňa  ]


pirôžky


POTREBNÉ PRÍSADY

HLADAM RECEPT NA PIROZKY

POSTUP PRÍPRAVY

MAMICKY NEMATE RECEPT NA PIROZKY PROSIMMMMMM NEVIEM SA ICH NABAZIT A STALE KUPOVAT SA MI NECHCE DAKUJEM
<< Pudingovy kolac | pirôžky | Koprova polievka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
andrea b. (borkovicka) ID 92273 (5.12.2013, 8:23)
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=45158&user=92273 Marcelka vyskúšaj tieto (Y)
ODPOVEDAŤ
Jarmila B. (Jarmila B. (jeremy)) ID 189198 (9.4.2011, 14:08)
(clamp) (clamp) (clamp)přesně na tyto pirožky hledám receptík! Pomůže mi někdo, prosím? je to pro mně taková nostalgická vzpomínka na dobu, kdy jsme ještě bydlali v SL a mamina mi je kupovala tam na rohu u náměstí...díky všem za tipy. Hezkou sobotu přeji. J. (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
erika k. (pirozky) ID 134062 (23.1.2010, 13:24)
a ozaj mam aj recept na tie pirozky.... (*)
ODPOVEDAŤ
erika k. (pirozky) ID 134062 (23.1.2010, 13:21)
a ten recept co tu mju je uplne zly....
ODPOVEDAŤ
erika k. (pirozky) ID 134062 (23.1.2010, 13:21)
no ja som tu pirozkaren v tom podchode vlastnila a mam na predaj stroj a miesic a aj recepty na tie najlepsie pirozky pod slnkom.ak mate zaujem tak mi napiste na email erika.slovakia@zmail.sk (Y) (pernicek)
ODPOVEDAŤ
Katarína M. (1roka) ID 25199 (4.12.2013, 19:33)
Erika mohla by som aj ja poprosit recept na tie pyrôžky?????dakujem krasne :) ro.ka@azet.sk
ODPOVEDAŤ
Kristina P. (Kris23) ID 58364 (20.9.2008, 15:10)
uz som ti poslala co si ho stratila? (jidlo) (jidlo) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Zuzana D. (aliandra) ID 8506 (20.3.2008, 9:31)
No, ja sice neviem recept, no viem, kde ich este zarucene dostanes kupit :-)!
Ked budes v BA a pojdes do Tesca po ulici na ktorej je Modry kostolik, tak budes prechadzat cez podchod v ktorom ich predavaju :-)! Su uzasne, presne take, ako byvali kedysi vsade :-)!
Ale kazdopadne, idem aj ja vyskusat niektory z tych receptikov, co tu kocky dali! Vela zdaru zeny, nech sa nam to podari :-)!!!!!!!!!!!!!!!! (D) ^o) (PL)
ODPOVEDAŤ
Andrea B. (Beneovka) ID 10804, mimibazar.sk/beneovka (9.3.2008, 8:02)
Marcelka,my sme minule tiež s manželom spomínali na krásne časy,keď sme si na VŠ kupovali v Nitre na autobusovej stanici supeeeer pirôžky. (zajic). Už ich ale nejak niet a neviem sa k nim dostať a tak som si klikla do GOOGL a našla som niečo. :-) :-).Ešte sú síce neni odskúšané,ale keď skúsiš ako prvá,daj vedieť. (radost) (radost).
http://www.zsomsenie.sk/static/babicky/recept22.html
ODPOVEDAŤ
Livia M. (liviam) ID 19540 (7.3.2008, 22:32)
Tak ja jeden mam ... a je aj odskusany.
Potrebne ingrediencie:
- 1kg polohrubej muky
- 3 PL krystalovy cukor
- 2 vajcia
- 1 zltok
- 2 dl olej
- 0,5l mlieka
- 2 kocky drozdia
- 1 vanilkovy cukor
- 1 čl soli
- trochu perlivej mineralky
- prašok do pečiva

Postup: pripravime si kvasok z drozdia, polovice mlieka a trosku cukru.Zo zvysnych surovin vypracujeme cesto, vylejeme kvasok a vymiesime dohladka. Nechame kysnut na teplom mieste 20 minut.
Potom cesto rozvalkame na hrubku 0,5cm.Plat narezeme na stvorceky asi 7x7 cm a poukladame na ne plnku podla chuti ( mak, lekvar,tvaroh, orechy ...). Okraje stvorcov zlepime tak aby sa plnka zakryla. Batoztek potom na doske vytvarujeme do podlhovasteho tvaru "sulanim". Nakoniec vyprazame v horucom oleji do zlatista.
ODPOVEDAŤ
katarina u. (katrena4) ID 32777 (7.3.2008, 9:11)
ahoj,kedze tieto pirozky mam aj ja strasne rada,zo zvedavosti som pozrela na nete,a nasla som recept,i ked v cudzom jazyku,pisu,ze to ma asi nejaky rusky povod,alebo z ukrajiny,no,neviem ci su to presne tie,zda sa ze ano,a treba asi vyskusat.
takze: zmiesat- 50g drozdie+ 1/2 l vlazneho mlieka + cajovu salku cukru+100g rozpust.masla+ 1kolmu caj.lyz.soli-vsetko vymiesat,a pridat muku-nie je ale napisane mnozstvo,len,ze musis pridat tolko muky,aby vzniklo jemnejsie cesto,kt.nechas nakysnut,az kym nezdvoji svoj objem,potom ho treba znovu premiesit,a opat nechat kysnut.na treti raz ho opat vymiesis,a pridas este muku,aby vzniklo cesto o nieco jemnejsie ako cesto na chlieb,ci pizzu.
potom ho vyvalkas,nakrajas napr.na stvorce apod, a naplnis,ci na slano,alebo sladko-alebo len lekvarom,podla vlastnej fantazie,uzavries- na tvar pirozka,ci valceka-atd., a vyprazas v hor.oleji,alebo sa mozu piect v rure,v tom pripade ich ale treba potriet vajcom.
a je to... (hotdog)
ODPOVEDAŤ
Marcela B. (padinishop) ID 629, mimibazar.sk/padinishop (7.3.2008, 22:05)
Katka dakujem urcit vyskusam az slinky tecu juj (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu