. .. .. .. .. .. .
. .

Bezlepkové lúpačky - RECEPT 39304

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZLEPKOVÁ DIETA

ID 125668 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 47 návštěvníkov)


Bezlepkové lúpačky


[ recept č. 39304 zo dňa  ]


Bezlepkové lúpačky


POTREBNÉ PRÍSADY

250 ml mlieka, 9 KL kryšt. cukru, 3 žĺtky, 1 dc oleja, štipka soli, 1/2 kocky droždia, 400 g bezlepkovej múky Promix Forte. Pri príprave som sa inšpirovala "kolegyňou" z českého mmb. postupovala som presne podľa jej receptu, len som použila múku Promix Forte. S radosťou posúvam a odporúčam tento link : http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=76160

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto som vypracovala najprv el. šľahačom, potom ručne na doske. Rozdelila na 8 častí, každú vyvaľkala do oválneho tvaru, stočila, uložila na plech s pečiacim papierom a nechala vykysnúť. Potom som lúpačky potrela rozšľahaným vajíčkom s troškou mlieka, posypala celým makom a vložila do vyhriatej rúry na 180 st. C. Dobrú chuť !
<< Ananásové rezy. | Bezlepkové lúpačky | cokoladova >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa M. (sonicka1) ID 15198, mimibazar.sk/sonicka1 (29.8.2013, 12:16)
Evi, akurat skusam tento receptik ale s Promich CH, musim ho spravit na slano, no ked som videla lupacky, nemohla som odolat, no doma som mala len Promix CH, mozno skusim par naplnit lekvarom a budu sladucke, aj ked je v muke rasca :-D Ale ja zjem všetko, takze ^o) Dam vediet ako to dopadlo (zajic)
ODPOVEDAŤ
Valéria T. (Valika T) ID 98119 (2.6.2011, 21:22)
Tie rožky vyzerajú úžasne,len je tu jeden problém,že ja neviem ako s tým kysnutým bezl.cestom robiť.Som začiatočníčka a to cesto mi pripadá ako linecké nie ako kysnuté.Rozpadá sa mi to a keď som to nejako polepila,tak po upečení sa to nedalo jesť také to bolo tvrdé.Mohli by ste mi poradiť ako sa to dá naučiť?Až Vám závidím to krásne pečivo.
Valika
ODPOVEDAŤ
maria v. (magoo) ID 55271, mimibazar.sk/magoo (28.5.2011, 21:08)
(Y)sú krásne ,len mne sa toto nikdy nepodarí :´(,ale skúsim len mám promix pk dúfam že to pôjde a to cesto sa nelepí ?? treba múky toľko aby sa dalo pomúčené rozvalkať??....inak dalo by sa nejak dohodnúť že napečiete a ja zaplatím ??? ( :-))
ODPOVEDAŤ
Eva M. (evica39) ID 125668 (29.5.2011, 15:35)
Ahoj Majka, Promix Forte je vhodnejšia múka na pečivo, ktoré treba tvarovať. Výrobky z tejto múky sa neroztekajú, držia tvar. Z inej múky som neskúšala...ani múky Schäer , zvykla som si na Promix . Múky Promix PK, Uni sú viac na piškótové cestá, zásmažky a pod.
ODPOVEDAŤ
maria v. (magoo) ID 55271, mimibazar.sk/magoo (upravené 5.6.2011, 22:26)
idem sa pochváliť http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=804586 nie sú také pekné ako vaše ale sú makučké dúfam,že budú aj tak chutiť (Y).....po pol hodke čakania ...chutia supeeeer
ODPOVEDAŤ
maria v. (magoo) ID 55271, mimibazar.sk/magoo (31.5.2011, 22:10)
jej dakujem za radu skúsim ,zajtra si idem dať predpísať tak uvidím čo sa zadarí (L)
ODPOVEDAŤ
Andrea M. (andy29) ID 44947 (7.5.2011, 19:28)
Už sme vyskúšali a chutilo (zajic) (zajic) (zajic). Použila som múku Mix B a musela som pridať 100 g, ale cesto bolo mäkkučké. Ďakujem za receptík. (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Eva M. (evica39) ID 125668 (9.5.2011, 15:49)
Som rada, že chutilo . (hello)
ODPOVEDAŤ
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (19.4.2011, 21:26)
(Y) (Y) (Y)vyzerajú nááádherne (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Eva M. (evica39) ID 125668 (19.4.2011, 10:16)
Ďakujem za pochvaly... keby som mala čas, hneď vám ich napečiem a rozpošlem (L)
ODPOVEDAŤ
Eva M. (evica39) ID 125668 (19.4.2011, 10:14)
Na dobrú radu Andrea M. (andy29) dopĺňam receptík o suroviny. V pôvodnom recepte bola použitá múka Mantler. Katarínka, Ty nemôžeš ani Promix Forte? Potom by som skúsila niektoré Promixy - špeci....sú aj také určené pre bezlaktózovú a nízkobielkovinovú bezlepkovú dietu. Alebo teda múku z radu Schaer.....
Inak s cestom sa dobre pracuje, drží pekne pohromade, je super tvarovateľné...už som si z neho robila aj makovník, iné cesto na bezlepkové sladké pečivo už ani nepoužívam. Takže skúste priateľky moje (L)...
ODPOVEDAŤ
slavka b. (slawi75) ID 113183 (18.4.2011, 20:42)
Mnam hned by som si dala (clamp)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (18.4.2011, 20:13)
Evka vyzerajú bezkonkurenčne, veľmi, veľmi sa ti vydarili, veru by nik nepovedal, že nie sú z klasickej múky (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Andrea M. (andy29) ID 44947 (18.4.2011, 18:18)
Vyzerajú skvostne |:o) |:o) |:o) Ale odporúčam pridať celý recept, lebo recepty s odkazom na nejaký iný recept admini zmazú. Určite vyskúšam (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (18.4.2011, 17:48)
Evička, doteraz sa mi kysnuté cesto nepodarilo, vždy ma to dohnalo až k slzám. Naposledy som si povedala, že nikdy viac, ale keď tvoje vyzerajú tak fantasticky..... znovu som nalomená vyskúšať .....
ODPOVEDAŤ
Katarína N. (Hugi) ID 54673 (18.4.2011, 17:38)
(Y) (Y) vyzeraju uzasne (clamp) (clamp) Kukla som si ten link - a chcem sa spytat - podla ktoreho receptu si robila? Je tam iny na muku Mantler a na Jizerku. Ani ja nemozem ani jednu z nich, tak neviem, podla ktoreho receptu mam robit v pripade inej muky *-) *-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu