končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Zuzana S. (zhraskova) ID 149855 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov) Hrbaté kuracie rezne :-)[ recept č. 38503 zo dňa 21.3.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY Kuracie rezne (alebo môžete použiť rezne z bravč. mäska) , sol, korenie, olej, šunková saláma (alebo akákoľvek akú máte doma), šampióny, šľah. smotana, cibuľka , postrúhaný syr POSTUP PRÍPRAVY Rezne si posolíme, okoreníme a opečieme na oleji (bravč. rezne aj vyklepeme). Odložíme na plech a pripravíme si plnku na rezne. Na masle opražíme cibuľku, pridáme na kocky pokrájanú salámu , šampióny, posolíme, trošku okoreníme MČK a podusíme. Poprášime múkou, premiešame a zalejeme šľah. smotanou - tak aby nám vznikla hustejšia hmota, ktorú budeme ukladať na rezne. Plnka je výborná aj sama o sebe, tak nie že ju zjete skôr, ako ju dáte na rezníky :-) Takže hotovú zmes naukladáme na rezne a dobre posypeme strúhaným syrom, podlejeme výpekom na ktorom sme pražili rezne a dáme zapiecť. Vhodná príloha : varené zemiačky, pečené zemiačky, ryža Prajem dobrú chuť :-))) |
Katarína V. (davido) ID 66059, mimibazar.sk/davido (21.11.2012, 10:30) | |
mňam vyzerajú super | |
ODPOVEDAŤ |
Lenka J. (topier) ID 72127 (18.11.2012, 14:39) |
Práve sme ich dojedli - môj drahý nás s nimi dnes ohúril Ďakujeme za receptík |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana S. (zhraskova) ID 149855 (22.11.2012, 11:26) | ||
ODPOVEDAŤ |
Jana S. (JaniS.) ID 159902 (21.3.2011, 11:20) | |
tak takáto kombinácia kuraciny a zeleniny je zárukou, že bude chutiť všetkým vždy a všade | |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana S. (zhraskova) ID 149855 (21.3.2011, 13:33) | ||
Určite áno U nás je to tradičný obed pri príležitosti osláv - meniny, narodeniny. A keď sa k tomu spraví takáto mňam zeleninová obloha, tak to aj dobre vyzerá, aj to dobre chutí | ||
ODPOVEDAŤ |