. .. .. .. .. .. .
. .

Nepečená jablková torta - RECEPT 3748

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CUKROVINKY

ID 29816 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov)


Nepečená jablková torta


[ recept č. 3748 zo dňa  ]


Nepečená jablková torta


POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg jablk, detské piškóty, 2 pudingy,5 dl vody, cukor, citrónová šťava

POSTUP PRÍPRAVY

veľmi jednoduché a chutné

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Pripravíme si suroviny, ak použijete vanilkový puding, bude torta svetlá ale my máme radi čokoládové, tak som použila jeden čokoládový a jeden vanilkový puding
používam tortovú formu ale kvôli tým, ktorí nemajú, som použila nerezovú misku, ktorú som vystlala mikroténovým sáčkoom
Jablčká rozvaríme s trochou vody, môžeme pridať cukor podľa chuti, môžeme použiť čerstvé alebo nastrúhané, ja som použila ako polotovar, ktorý si chystám v jeseni do skleničiek.
v 5dl vody rozmiešam pudingy a prilejem do rozvarených jabĺk, je lepšie, keď je voda odparená
vznikne asi takáto masa, dosladiť podľa chuti, pozor na jazýček, horúce
na dno misky poukladám piškóty ale obrátene, lebo keď to prevrátim na tanier, aby neboli dole hlavou :-))
ja som mala málo piškôt, tak iba poriedko som dávala, pôjde na to veľký balík, ja najradšej užívam opavia, preto ich tam dajte viac tých piškôt
prvé piškóty zalejem masou, poukladám na to ďalšie piškóty a zalejem masou, na to ďalšie piškóty, zaliať masou,,, až do vypotrebovania piškôt alebo masy :-))
takto je to hotové, končíme s piškotami, necháme vychladnúť
poriadne vychladnuté vyklopíme na tanier, môžeme ozdobiť šľahačkou, ja som to robila iba pre nás a ja šľahačku nemôžem, tak som ju tam nedávala, z tortovej formy to vyzerá lepšie ale aj táto sa dá zjesť, možno nevyzerá lákavo ale s čokoládovým pudingom, ja som do neho ešte za horúca pridala 2 lyžice kakaa. chutná ako nutela, kto má rád čokoládové koláčiky, určite si pochutná


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< "Kuřecí nudličky na kari" - lahoda!!! | Nepečená jablková torta | Ořechový dort plněný pařížskou šlehačkou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Róbert K. (robec) ID 55918 (18.10.2009, 17:01)
Mňam, mňam, mňam....... (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (zajic) (zajic) (dance) (dance) (dance) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
vlasta b. (31vlasta) ID 29816 (9.12.2009, 20:07)
:-$ :-$ :-$ :-$ (andel) šťastné vianoce
ODPOVEDAŤ
lenka t. (plienočka) ID 13045, mimibazar.sk/plienocka (28.1.2008, 21:54)
a kedy sa dávajú jablká??? *-) *-) *-) *-)
ODPOVEDAŤ
vlasta b. (31vlasta) ID 29816 (29.1.2008, 15:55)
jablká najprv rozvaríme s vodou, množstvo vody dávame podľa druhu jablk, lebo jedny sú vodnaté, druhé suchšie, tak radšej vodu dolievam, ked sú už rozvarené, ešte nechám vyvrieť vodu a potom pridám puding,,, (X)
ODPOVEDAŤ
Ivana L. (piskvorka) ID 17897 (29.1.2008, 7:22)
jablká sú rozvarené s pudingom :-)
ODPOVEDAŤ
vlasta b. (31vlasta) ID 29816 (29.1.2008, 15:53)
nie, najprv jablká rozvaríme a potom, ked sú rozvarené, pridáme k nim do horúcich, puding rozmiešaný s vodou a uvaríme (C)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu