. .. .. .. .. .. .
. .

Masko na kapuste. - RECEPT 35404

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 53375 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Masko na kapuste.


[ recept č. 35404 zo dňa  ]


Masko na kapuste.


POTREBNÉ PRÍSADY

čerstva kapusta,cibula,sol,ml.korenie,trocha cukru,olej. MASO:1/2kg. plecka,1 ks domacej klobasky,1cibula,mliete korenie,sol, ml.sladka paprika,čilli omačka,olej.

POSTUP PRÍPRAVY

Masko porežeme na kocky.Na oleji spenime pokrajanu cibulku,pridame porezanu klobasku,opekame chvilu.Pridame maso,nechame zatiahnut,prichutime korenim.Podlejeme trochou vody a dusime. Na tanier si dame udusenu kapustu,na to masko.Podavame s chlebom.. Kapustu udusime klasickym sposobom.
<< Taliansky vyprážaný syr | Masko na kapuste. | Zapečné kuracie prsia so šlahačkou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Alena R. (Gonzar) ID 168720 (20.12.2010, 23:12)
Krásný recept a určitě moc chutný. (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Dala bych si hned (pl) (pl) I když je tolik hodin. :-D ,-) ,-) Krásné vánoce (banky) (andel) (stromecek)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu