. .. .. .. .. .. .
. .

Hroznový džem - RECEPT 31508

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZAVÁRANINY

ID 70486 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)


Hroznový džem


[ recept č. 31508 zo dňa  ]


Hroznový džem


POTREBNÉ PRÍSADY

Hrozno, želírovací cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Hrozno som umyla, mierne rukou popučila, nechala obvariť asi 30 min, aby to pustillo šťavu, a aby šupky zmäkli, potom som to všetko rozmixovala, a nakoniec prepasírovala. Na 1000g ovocia - šťavy - ide 1 bal želírovacieho cukru, privesť k varu a povariť 5 min, potom som dala ešte 1 kl kyseliny citrónovej a naplnila som fľaše. Po uzatvorení som nechala fľaše hore dnom asi 15 min, a je to :-)
A tá vôňa čo je v byte :-)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

xxx
xxx
xxx
xxx


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Sójová nátierka s droždím | Hroznový džem | S lotosovým kvetom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
JanKa B. (janulkabab) ID 200878 (10.11.2016, 13:36)
Ja som robila z bieleho hrozna, pridala som celu škoricu, klinčeky a pomarančovú kôru. Keď som plnila do pohárov, použila som sito. Je vynikajúci :-)
ODPOVEDAŤ
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (2.10.2012, 21:20)
Robila som z bieleho hrozna. (Y) (Y) (Y)....Je výborný. (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (22.9.2012, 20:42)
poprosím vás-šťavy už poprelisovaní má byť kilo, koľko je to asi hrozna v surovom stave? len aspoň tak orientačne, približne...díky..
ODPOVEDAŤ
Nina G. (shitanshah) ID 70486 (30.9.2012, 22:17)
v tekutom stave ...
ODPOVEDAŤ
Ingrid K. (inneska) ID 33338 (2.10.2011, 20:58)
džem je skvelýýýý (Y) toto bol môj prvý džem a vydaril sa, tak sa teším (clamp)
ODPOVEDAŤ
Nina G. (shitanshah) ID 70486 (7.10.2011, 14:34)
:-) (Y) (clamp) (clamp) Blahoželám ! :) |:o)
ODPOVEDAŤ
Ingrid K. (inneska) ID 33338 (1.10.2011, 19:33)
tak hrozno sa už dusí, som zvedavá ako bude chutiť :-) z hrozna džem by ma asi nikdy nenapdol ,-) skvelý tip (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Nina G. (shitanshah) ID 70486 (2.10.2011, 9:22)
(Y) (Y) (Y) tento rok je hrozna dosť, takže je škoda to nevyužiť (clamp)
ODPOVEDAŤ
Jana C. (janica251) ID 82644 (12.9.2010, 19:48)
tak džemík z hrozna robievam i ia (Y) (Y) (Y)je to úžasná chuť a tá farba (Y) (Y) (Y) môžem len tiež odporučiť ďalej |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Nina G. (shitanshah) ID 70486 (15.9.2010, 0:16)
:-) chuť :-) farba (Y) vôňa (clamp) |:o)
ODPOVEDAŤ
Marek O. (modd01) ID 20825 (17.9.2012, 15:03)
A dal by sa urobit aj z bieleho hrozna???? Lebo mi mame doma len biele. Chutovo je sice dost kysle, predsa len tu u nas v Martine nie je az tolko slniecka.........ale mozno by to stalo za pokus. A obycajny krystalovy cukor tam nejde? len ten gelfix?
ODPOVEDAŤ
Mgr. Martina Š. (maťula) ID 6172, mimibazar.sk/matula (12.9.2010, 19:42)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Nina G. (shitanshah) ID 70486 (15.9.2010, 0:16)
[A] (clamp)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (12.9.2010, 17:26)
hroznový džem som priznám sa ešte nikdy nejedla (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Nina G. (shitanshah) ID 70486 (15.9.2010, 0:15)
,-) rýchlo vyskúšať ! (clamp)
ODPOVEDAŤ
Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (12.9.2010, 14:38)
Hroznový džemík veru robievame, vlani sme mali kopec hrozna a keďže džemy u nás idú, tak sme hrozno využili i takto a môžem len odporučiť (Y) a tento rok máme i kopec štrudloviek, tak skombinujeme i tie :-) |:o)
ODPOVEDAŤ
Nina G. (shitanshah) ID 70486 (12.9.2010, 14:57)
(Y) :-) ,-) :-$ (clamp)
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (12.9.2010, 14:28)
Hroznový džem som ešte nejedla, môže byť super
ODPOVEDAŤ
Nina G. (shitanshah) ID 70486 (12.9.2010, 14:56)
Ivka, isto vyskúšaj, je to skvelé ... (clamp) :-) ,-)
ODPOVEDAŤ
Katarína T. (studiokatja) ID 26305, mimibazar.sk/studiokatja (12.9.2010, 11:08)
Ninka, super. (clamp) Ja som kombinovala s černicami, ktoré mi ostali.
ODPOVEDAŤ
Nina G. (shitanshah) ID 70486 (12.9.2010, 11:49)
(clamp) (clamp) (Y) (Y) ,-) ,-) skvelý nápad ...
ODPOVEDAŤ
Katarína Š. (buřtik) ID 81173 (12.9.2010, 9:55)
:-$ :-$ :-$Z hrozna som este dzem nerobila.Tento rok je take mizerne,snad do dzemu bude dobre.Vyskusam (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Nina G. (shitanshah) ID 70486 (12.9.2010, 10:00)
(clamp) (clamp) presne preto som to tak aj ja urobila , niečo sa spapalo ,-) a zbytok na džem ... ale isto treba prepasírovať ... :-) je to potom úplne jemné ... |:o) (Y)
ODPOVEDAŤ
Nina G. (shitanshah) ID 70486 (12.9.2010, 9:33)
... na palacinky, do koláča, na rohlík ... no mňamka (Y) :-$ (clamp)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu