. .. .. .. .. .. .
. .

Falošné doboškové rezy - RECEPT 2681

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 10005 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Falošné doboškové rezy


[ recept č. 2681 zo dňa  ]


Falošné doboškové rezy


POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO:
500g hladká múka
50g Palmarín
2 vajcia
150 g práškový cukor
1dc mlieka
1 sáčok prášku do pečiva

PLNKA:
7 dc mlieka,
1 žĺtko
2 vrecká Zlaký klas – Oetker
1 vanilkáč
2 veľké lyžice hladkej múky
2-3 veľké lyžice práškového cukru
3 – 4 veľké lyžice kakaa

1 celý Palmarín až do uvarenej hustej zmesi z horeuvedených ingrediencií
Poleva alebo len čokoláda na varenie na vrch.


POSTUP PRÍPRAVY

CESTO:
Všetko spolu spracujeme na cesto. Rozdelíme na 4 rovnaké časti. Každú časť zvlášť vyvaľkáme na jeden veľký tenký plát (cca 2 mm ak sa dá - do tvaru na pekáč)
Každý plát zvlášť upečieme cca 170°C - 175°C 10 až 12 minutiek do ružova-plech len vymastiť tukom.
Upečené pláty kladieme na rovnú plochu, pretože hneď stvrdnú.
Po naplnení plnkou doboška do nasledujúceho dňa zmäkne a môžeme si nakrájať rezy.

PLNKA:
Celé zmiešať a uvariť hustý krém. (Kto chce dolahodiť krém, može pridať dva rady z horkej čoko na verenie).
Do vychladnutého alebo mierne teplého krému zamixujeme celý Palmarín. Plníme pláty tak cca 5 mm vrstvou. Na posledný plát navrch dáme polevu alebo roztopenú čoko na varenie(môžeme ju trošililililinku zriediť lyžicou mlieka a kúskom masla)
<< Najlepšia biela poleva na zdobenie medovníkov a vianočného pečiva | Falošné doboškové rezy | Karamelový koláč >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Mária M. (likavka) ID 53375 (19.7.2010, 19:31)
tento milujem 8-| (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Danka N. (DankaN) ID 10005, mimibazar.sk/dankan (26.7.2010, 13:47)
(hello)
ODPOVEDAŤ
Petra G. (Petullia) ID 43999 (19.7.2010, 18:21)
Tak tento isto vyskúšam .

Zdenka
ODPOVEDAŤ
Danka N. (DankaN) ID 10005, mimibazar.sk/dankan (26.7.2010, 13:47)
(hello)
ODPOVEDAŤ
Jana F. (Toluf) ID 5651, mimibazar.sk/Toluf (12.11.2007, 12:39)
Super, super recept. U nas doma sa po nich len tak zaprášilo (jidlo) Ja som do plnky priuadala este troska rumu,a le fakt dik za recept - dobosovy je u nas velmi oblubeny a teaz ho mozem uz robit aj doma - nemusime kupovat
ODPOVEDAŤ
Danka N. (DankaN) ID 10005, mimibazar.sk/dankan (15.11.2007, 20:30)
(L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu