. .. .. .. .. .. .
. .

Vrkoč bez kysnutia a s plnkou podla želania - RECEPT 23025

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 58371 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov)


Vrkoč bez kysnutia a s plnkou podla želania


[ recept č. 23025 zo dňa  ]


Vrkoč bez kysnutia a s plnkou podla želania


POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg hladkej múky 2 kocky droždia 100 g prášk. cukru 2 kavove lyžičky soli 4 dcl mlieka 1 prášok do pečiva 6 PL oleja sneh z 3 vajec plnka pudingová: 1 l mlieka 4 čokoládové pudingy 300 g kryšt. cukru 5 PL kakaa 1/2 palmarínu dať do teplého pudingu a vymiešať Plnka maková : 150 g mletého maku 100 g kryšt. cukru obariť vriacim mliekom a vymiešať konzistencia hustejšia kaša Plnka orechová: 150 g mletých orechov 100 g kryšt. cukru obariť vriacim mliekom a vymiešať mlieka tolko aby vznikla hustejšia kaša ,ktorá sa dá natierať

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko spolu vymiesiť aj so snehom z bielkov .Rozdeliť na 8 časti , každú časť vyvalkať a natrieť lubovolnou plnkou, zašúlať a po dva splietať vyjdu vám 4 vrkoče. Dať do vymasteného plechu potrieť žltkami a upiecť asi 40 min. keď chytia zlatú farbu sú hotové. Vôbec sa nevysušia a vydržia aj 3 dni.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

narezané a môžeme papať dobrú chuť


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< KARAMELOVA POLEVA na buchty na pare***** | Vrkoč bez kysnutia a s plnkou podla želania | VARENY UDENY JAZYK***** >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (21.8.2016, 22:44)
(Y) :-) (clamp) (C) (D)
ODPOVEDAŤ
Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (4.3.2010, 15:33)
Vyzera super!!!Vyskusam. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Želka G. (dzaja26) ID 80145 (upravené 24.2.2010, 22:43)
Ja tiež mám vyskúšaný s kysnutím, recept tu z mmb, a je vynikajúci - už roky
robím kysnuté cestá, aj bez receptu- na záviny napr., (F) (F) (F)
ale nemôžem povedať že s kysnutím by to nebolo ono-teda ten pudingoš *-) práve naopak
možno vyskúšam aj tento a porovnám |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) máš ho pekný (K)
ODPOVEDAŤ
alena a. (Lilly006) ID 31057 (3.2.2010, 10:34)
Kraaasny. (clamp)Len ja mam vyskusane pudingos aj s kysnutim, a aj bez, a rozdiel v tom nebol
ODPOVEDAŤ
lucia h. (3bitka) ID 69705 (3.2.2010, 9:52)
presne takto to robím aj ja...žiadne nakysnutie...potom to neni ono.... :-) a takto sa robí pravý pudingoš (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Jarmila K. (jaja.k) ID 58371 (3.2.2010, 10:18)
Lucka ďakujem a suhlasím s tebou že to je pravý pudingoš aj podla mňa je najlepší (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
lucia h. (3bitka) ID 69705 (3.2.2010, 12:21)
;-) ;-) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (L)
ODPOVEDAŤ
Darina R. (dadulka19) ID 8655, mimibazar.sk/dadulka19 (3.2.2010, 8:22)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu