končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MLETÉ MÄSO |
Jana K. (januscha23) ID 104163 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Cannelloni s paradajkovou omáčkou[ recept č. 22862 zo dňa 30.1.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 250g mletého hovädzieho mäsa, 300g hladkej múky, 3 vajcia, 2PL olivového oleja, 2 strúčky cesnaku, 400g paradajok v konzerve, 50ml mlieka, 40g parmezánu, 100g mozzarely, 1PL masla, 1PL čerstvej bazalky, 1 cibuľa, rozmarín, soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Preosejeme múku a uprostred urobíme jamku. Rozklepneme do nej vajcia a vlejeme 1PL oleja. Vypracujeme cesto, zabalíme ho do fólie a necháme odležať 30min. v chladničke. Na zvyšnom oleji osmaží- me posekaný cesnak, pridáme paradajky a rozvaríme. Omáčku zjemníme mliekom a maslom, dochutíme bazalkou, soľou a korením. Mleté mäso osolíme, okoreníme a poriadne ho premiešame s nasekanou cibuľou a nakrájaným rozmarínom. Cesto vyberieme z chladničky a rozvaľkáme na hrúbku asi 1mm a rozkrájame ho na obdĺžniky ( 10 x 8 cm ). Z mäsa vytvarujeme valce asi 8cm dlhé a každý valec zabalíme do cesta. Cannelloni rozložíme do vymasteného pekáča a zalejeme pripravenou omáčkou, posypeme syrom a vložíme do rúry vyhriatej na 90st. na 40minút. Podávame teplé. |
Jana S. (janulas) ID 13207 (11.2.2010, 11:41) |
varil aj Antonko? |
ODPOVEDAŤ |
Jana K. (januscha23) ID 104163 (11.2.2010, 23:54) | ||
varil vo svojich riadikoch ale ne | ||
ODPOVEDAŤ |