. .. .. .. .. .. .
. .

Hrnčeková bublanina - RECEPT 2278

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 22115 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov)


Hrnčeková bublanina


[ recept č. 2278 zo dňa  ]


Hrnčeková bublanina


POTREBNÉ PRÍSADY

1 hrnček hladkej múky, 1 hrnček polohrubej múky, 1 hrnček kryštálového cukru, 2 vajíčka, 1 hrnček mlieka, ½ hrnčeka oleja, prášok do pečiva, ovocie

POSTUP PRÍPRAVY

Žĺtka s cukrom vymiešame, pridáme ostatné prísady a sneh z bielkov. Vylejeme na vymastený a vysypaný plech. Poukladáme ovocie, konkrétne v tomto prípade to sú jahody. Upečieme. Preliala som to horúcim jahodovým džemikom, ktorý som vtedy varila :) xixi

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

takto vyzerá upečená


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Rybacia polievka | Hrnčeková bublanina | Tvarohový koláč s jahodami >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Klaudia Šišková (klodynka) ID 176207 (13.11.2011, 16:15)
prave som bublaninku robila,ale trochu inak ,namiesto mlieka som dala stavu zo zavaraniny ,-) :-$ a chuti vyyyborne (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Kamila K. (Kamka79) ID 47318, mimibazar.sk/kamka79 (6.6.2009, 18:50)
Dnes som piekla a podarila sa takto http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=523569 :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Peťka B. (Korinna) ID 45364, mimibazar.sk/korinna (4.7.2008, 20:52)
Práve som dala do rúry piecť - som zvedavá ako bude chutiť. (plaz)
ODPOVEDAŤ
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (17.6.2008, 20:02)
Mirka, aj ja som ju piekla vcera a robila som mrvenicku z mletych vlasskych orechov, trochy masla, krystaloveho cukru a skorice....
Dnes uz ostali asi 4 kusky, stihla som asi 6 kuskov zamrazit pre manzela, ked budem buduci tyzden v porodnici.....po rozmrazeni je totiz este lepsia (Y)
ODPOVEDAŤ
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (15.6.2008, 13:53)
Aj ja takuto robievam, akurat nemiesam zvlast zltka a bielka, miesam to vsetko spolu a namiesto 1/2 hrnceka oleja davam len 3 lyzice a staci to.....nie je potom taka mastna..
Vcera som ju piekla s ceresnami, uz vecer z nej nic neboolo (Y)
ODPOVEDAŤ
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (17.6.2008, 19:28)
pôvodný recept je len zmiešať ale táto fotka čo mám tu tak som miešala zvlášť žĺtka a bielka a bola úplne iná - a vďaka za fintu s olejom, budem dávať už len 3 PL (Y) (Y) (Y) (flower)
ODPOVEDAŤ
Kinga G. (KingaG) ID 19784 (15.6.2008, 12:59)
Túto bublaninu som robila, ale s čerešňami, bol to super. |:o)
ODPOVEDAŤ
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (17.6.2008, 19:25)
ja som ju tiež v nedeľu robila, som troška experimentovala a urobila som polovicu tmavú a na plech som ju dávala ako mramorovú tortu, a na čerešničky som dala aj mrveničku, ako som sa s ňou piplala tak rýchlo bolo po nej :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu