. .. .. .. .. .. .
. .

Francúzsky krémeš - RECEPT 18267

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

SLADKÉ JEDLÁ

ID 84570 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Francúzsky krémeš


[ recept č. 18267 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1 lístkové cesto-400g,500ml smotany na šľahanie,1 stužovač šľahačky,čokoládu a stužený tuk na polevu Žĺtkový krém-1l mlieka,150g Zlatý klas,2 žĺtky,200g kryštálového cukru,10 bielkov

POSTUP PRÍPRAVY

Rúru vyhrejeme na 200°C.Lístkové cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske na 2 rovnaké pláty.Preložíme na plechy potrieme vajíčkom a upečieme. Krém-V 200 ml mlieka rozmiešame Zlatý klas a žĺtky.Zvyšné mlieko dáme variť a do vriaceho vlejeme zmes so Zlatým klasom a žĺtkami.Uvaríme do zhustnutia.Odložíme a do horúceho vmiešame vyšľahaný tuhý sneh s bielkami. Upečený plát lístkového cesta potrieme horúcim uvareným krémom a necháme vychladnúť.Na vrstvu krému rozotrieme dobre vyšľahanú šľahačku.Prikryjeme druhým upečeným plátom.Pripravíme si čokoládu a vrch potrieme.Po stuhnutí krájame. Dobrá rada-upečený plát si pokrájame na úhľadné štvorce ešte predtým ako ho dáme na šľahačku.Potom už len poukladáme a krájame podľa toho.
<< Kapustová polievka | Francúzsky krémeš | Lístkové slimáčiky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu