končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Marie K. (marie333) ID 16804 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Vše v jednom[ recept č. 15040 zo dňa 10.6.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 500g bravčového mäsa-karé, stehno... 1 pohár tatárskej omáčky 2 cibule 2 vajcia 1 kysaná smotana soľ, korenie, mletá paprika, vegeta, olej zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Mäso naplátkujeme, vyklepeme, osolíme, okoreníme a narýchlo osmahneme na oleji, do jenskej misy, ktorú vytrieme olejom, naukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu, na ňu pokladáme mäso a na plátky obielené surové zemiaky, všetko zalejeme tatarkou zmiešanou s vajciami a smotanou, prikryté pečieme cca 40 min. pri 180°C a potom dopekáme odokryté asi 20 min. Receptík som skúšala minulý víkend a všetci chválili a na pondelok som musela variť znovu, takže ďakujem kolegyňke za inšpiráciu a prajem aj vám Dobrú chuť! |
Nina G. (shitanshah) ID 70486 (10.6.2009, 11:52) | |
no na toto som cakala, toto dnes urobim ... DAKUJEM | |
ODPOVEDAŤ |