Denisa T. (BENQ11) ID 79775 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 215 návštěvníkov)
Šťavnaté bravčové karé
[ recept č. 14079 zo dňa 13.5.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Karé( 7 reznov mne vyslo), koreniny ( na obrázku), vajcia asi 4, 2 cibule, 2-3 struciky cesnaku, stúhanku, olej
POSTUP PRÍPRAVY
postup je v obrázkoch :o) MäSKO JE FAJNUčKé MäKKE AJ PRE DETI, Dá SA TO JESť AJ NA DRUHý- TRETí DEň, STáLE TO OSTANE šťAVNATé A CHUTNé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAOZAJ ODPORúčAM
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
vyklepať rezne
najprv obaliť v stúhanke
potom vo vajci, a rýchlo opiecť na horúcom oleji ako keď robíte chlebík na vajíčku
povykladať na misu, v ktorej sa to bude dusiť
pripravená cibulka s cesnakom
do výpeku ktorý ostal po vypeceni mäsa, dáme cibulku s cesnakom a orestujeme, pridáme koreniny
koreniny, ak chcete ešte si niečo pridajte( ale podľa mňa netreba), Ked sa tá cibulka orestuje dajte tam všetky koreniny a podlejte vodou 1-2 dcl. nechajte zovrieť a vylejte na pripravené mäso.
KORENIE, ( biele aj čierne, ml.paprika, sladká aj štipľavá, vegeta, sušená pažítka - no netreba ak nemáte)
pripravené na dusenie. Ja to dávam na 180 C / 30 min
po udusení................. mňam fajnotka
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Celkom: 70 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2, 3, 4 ďalšie >> |
| Jana F. (puco) ID 5669, mimibazar.sk/tomasmatus (21.6.2015, 19:27) |
Vynikajúci a vcelku rýchly obedík ... |
ODPOVEDAŤ |
| Jana G. (diamontko) ID 296465 (21.11.2014, 15:03) |
super recept, ja som k cibulke pridala este jeden taky stredny paradajkovy pretlak, asi 2PL dijonskej horcie, deci smotany na varenie , nechala trochu povarit a tak vyliala ma masko a nechala podusich na plechu asi 40minut, perfišné, mňam |
ODPOVEDAŤ |
Andrea V. (andrea.v) ID 67556 (19.3.2014, 11:25) |
Deniska, okrem korenín tam aké bylinky pridávate? nech sa držím základného receptu ďakujem za odpoveď |
ODPOVEDAŤ |
| Denisa T. (BENQ11) ID 79775, mimibazar.sk/benq11 (21.8.2014, 12:50) |
preáčte, že až tak neskoro, ale už som ich hore k obrázku dopísala |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana M. (Eskimo) ID 40875 (19.3.2014, 9:22) |
Ake vsetky koreniny tam davate? |
ODPOVEDAŤ |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (11.11.2013, 22:36) |
|
ODPOVEDAŤ |
gabriela f. (gabulkabambulka) ID 288209 (11.11.2013, 21:17) |
Musim uznať, že tento recept je neskutočna lakota. Kto tu pacol tento receptik tak posielam . Takto sme s mužom kukali . Aj keď na moju smolu som robila na dva krat pretože moje 4-ročne bambino nesmie ham bravčove nič . A bolo to aj s kuracim senzačne takže naše dve aj my s mužom sme sa oblizovali až za ušami a nevedeli sme sa dojesť |
ODPOVEDAŤ |
| MAJA B. (barny) ID 2295 (3.11.2013, 16:41) |
|
ODPOVEDAŤ |
Stanislava G. (sarkan6) ID 103339, mimibazar.sk/sarkan6 (26.10.2013, 16:23) |
dnes bolo na obed, a už nieje bolo fantastické |
ODPOVEDAŤ |
Sidonia P. (Sidonika) ID 260667 (16.5.2013, 11:48) |
Vyzera to chutne tak zajtra sa chystam vyskusat. Chcela som sa opytat to sa vobec masko pred obalenim nesoli ani nekoreni? Vacsinou sa koreni masko po vyklepani. Neviem si to ani predstavit ako to bude chutit.....Dakujem za odpoved |
ODPOVEDAŤ |
| Juliana R. (julinnka2) ID 67411 (1.3.2013, 10:55) |
včera som mäsko robila a bolo neskutočne... ako priateľ povedal Nebičko v papuľke.. ďakujeme za skveely receptik.. |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana D. (ajkaemka) ID 246340 (13.1.2013, 12:45) |
rezníky su skvelé mäkučké a tak šťavnaté super receptík ďakujem |
ODPOVEDAŤ |
| magdaléna c. (megi118) ID 105517 (12.11.2012, 14:41) |
hm,vyzerá to velmi dobre |
ODPOVEDAŤ |
juliana K. (lianajul) ID 157980 (2.11.2012, 15:49) |
zapekas v zapekacej myse prikryte? |
ODPOVEDAŤ |
Michaela B. (sopornanka 1173) ID 83580 (28.9.2012, 20:38) |
Takže výborný recept,mäsko bolo šťavnaté ako sa už písalo odporúčam každému Ďakujeme |
ODPOVEDAŤ |
| Eva L. (Evicta1) ID 83327 (27.8.2012, 19:14) |
výýýborný recept veľmi nám chutilo |
ODPOVEDAŤ |
Lucia L. (Cia29) ID 98210 (5.8.2012, 10:42) |
PRACUJEME NA TOM, |
ODPOVEDAŤ |
Celkom: 70 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2, 3, 4 ďalšie >> |