. .. .. .. .. .. .
. .

Detvianská nátura - RECEPT 12438

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 24112 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)


Detvianská nátura


[ recept č. 12438 zo dňa  ]


Detvianská nátura


POTREBNÉ PRÍSADY

500 g bravčového mäsa, 2 cubule, 2 paradajky, 2 papriky, 1 konzerva šampiňónov, vegeta, soľ, korenie, chilli, kečup a horčica, syr na dozdobenie Na haruľu potrebujeme: zemiaky, polohrubú múku, vajcia, cibuľu, cesnak, soľ, korenie a majaránku

POSTUP PRÍPRAVY

.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

mäso a papriky si nakrájame na rezance. Cibuľu a paradajky nakrájame na polmesiačiky
Mäso si orestujeme na oleji, pridáme soľ, korenie a chilli
Pridáme cibuľu
ďalej pridáme paradajky, papriky a šampiňony
Premiešame a dusíme do mäkka
Pridáme kečup a horčicu
Dochutíme koreninami a ešte chvíľu podusíme
Na haruľu si pripravíme. zemiaky, vajcia, cibuľu, polohrubú múku, cesnak, soľ, korenie a majoránku
Zemiaky, cibuľu, cesnak rozmixujeme, pridáme ostatné suroviny
Upečieme haruľu
Na polovičku dáme mäso
Preložíme
a posypeme syrom


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Kokosový zákusok | Detvianská nátura | Princeznej >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Miroslava R. (mamicka1a1) ID 25315, mimibazar.sk/mamicka1a1 (28.3.2009, 15:16)
Tento recept by bol celkom fajn, keby tam boli presné množstvá ingrediencií napr. horčica a kečup...a to už nehovorím o postupe dusenia, treba to podliať vodou, vývarom alebo čím? Som trolinku sklamaná...zbožňujeme Detviansku náturu, ale môj dnešný výtvor pri tomto postupe ktorý tu bol popísaný mal od nej veľmi veľmi ďaleko. :-S :-(
ODPOVEDAŤ
Anita S. (Mars) ID 125758 (3.12.2011, 14:18)
ja tiez nerobim recepty podla danych mnozstiev,Kazdy ma inak rad stiplave,slane...takze kazdy si to ochuti podla seba,ci s horcicou aby to bolo viac pikantnejsie ,ci kecupom viac sladke.A dobrym vyvarom sa chute len zvyraznia a celkova chut z jedla je ovela lepsia....
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu