. .. .. .. .. .. .
. .

Plnene kuracie kridelka - RECEPT 10288

Adriana S. (adrika280) ID 34442
.
Oblasť: ANGLICKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.2.2008
Naposledy: 29.7.2018 9:04
Aktualizácia: 27.3.2011 14:50
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 308
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 131
NÁVODY 0

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


Plnene kuracie kridelka


[ recept č. 10288 zo dňa  ]


Plnene kuracie kridelka


POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie kridla ( ja som mala 9 kusov) plnka: 250 gr. mleteho bravcoveho pliecka, 6-8 ks stredne velkych sampionov, 1 cerstva cervena paprika, 1 Pl masla (nezamienajte za olej!), zvazok cerstvej petrzlenovej vnate, na dochutenie: bylinkova sol, ml. cierne korenie korenie, vegeta 2-3 velke cibule nakrajat na rezance na spodok zapekacej misy, 2 PL olivoveho oleja hl. muka na obalenie, 2 vajicka , olej na vyprazanie

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie kridelka opatrne vykostime (ja som vybrala iba jednu kost, ale ak sa vam podari aj druhu zmesti sa tam viac plnky), naplnime plnkou, jemne osolime. Naplnene kridelka obalime v hl. muke, v rozslahanych vajickach a v oleji kratko vyprazime do zlatista. Na dno pekacika dame hodne na rezance nakrajanej cibule, tak aby cele dno zapekacej misy bolo zakryte cibulou. Pokvapkame olivovym olejom. Na cibulu poukladame vyprazene kridelka, prikryjeme a pecieme cca 50 minut pri 200 stupnoch. Ak je potrebne, mozeme podliat asi 0,5 dcl vody. Potom odkryjeme a este asi 10 minut pecieme odkryte.

Plnka: do zomleteho maska pridame na drobne kocky pokrajane sampiony, cervenu papriku, posekanu petrzlenovu vnat, 1 PL masla. Ochutime bylinkovou solou, vegetou, ciernym ml. korenim. Na plnenie kridelok je dobre pouzit cukrarenske zdobitko s najvacsiou dierkou, resp. iba sacok bez spice. No postaci aj kavova lyzicka.

Podavame so zemiakovou kasou alebo iba s chlebikom a cerstvou oblohou.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


naplnene kridelka, pripravene na vyprazenie


uz upecene


takto vyzeraju v reze


dobru chut



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Medove kuracie stehna | Plnene kuracie kridelka | Citronove, motylikove muffiny >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
kristína s. (nigina) ID 32120 (13.3.2010, 10:55)
Jajaááj, to vyzerá chutne :-p :-p :-p Adrika a ty len tak povieš, že vykostíme krídelko? ,-) To je akože jednoduchá vec? :-$ Už som vykosťovala kura, ale to je fuška jak hrom. A to som teda krídla nevykosťovala, iba stehná a prsia.
Adrika, to je stredná časť krídla, však? No ako si to urobila, že čáry máry fuk? ,-)
Moja švagriná robí plnené krídla tak, že zoberie 1/2 kuracej pečienky a nejako umne ju zakvačí medzi tie tri časti krídla, potom dá do trojobalu a vypraží. Tvoje sa mi zdá diétnejšie i chutnejšie, no zrejme si budem musieť pri tvojom obrázku len zaslintať :-D
Adrika, napadlo mi, že by som urobila takto plnené stehienka. Ale ako tú kosť vybrať, aby to zostalo neporušené? To snáď skúsím :-$ a ďakujem za inšpiráciu (L) (F) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (14.3.2010, 0:29)
Kristinka, ty si ale podarena. Vraj cary , mary fuk .... a je to. No tak zas jednoducho to nebolo, ale neboj ide to celkom dobre. Ony by sa mali cele tie kridelka vykostit, ale tak to uz som nemala na to nervy ani ja. Robila som len tu prostrednu cast. Malym nozickom trosku pri kosticke narezes a potom trochu pokrutis a je to :) No a tie stehienka asi nevykostovat, iba oddelit kozu od maska a plnku napchat pod kozu. Naplnene stehna pripnut sparatkami (ihlicami alebo zasit). S touto plnkou som este nerobila stehna, ale iba klasickou plnkou ich zvyknem plnit. Tak si to aspon tak myslim, ze by to mohlo byt. Plnka je velmi dobra , tak mozes kludne vyskusat. Papa Ada (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (13.3.2010, 10:17)
:-o :-o :-okridelka som este nevykostovala *-)a papanicko vyzera eno nuno,mnaaaaaaaaaaaaaaaam (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)Adka ale urcite vyskusam (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (14.3.2010, 0:29)
Slavka skus, je to ozaj dobra plnka. (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (12.3.2010, 11:28)
Jaj, toto vyzerá výborne...ale komu by sa chcelo vykosťovať krídelká *-)
Možno to skúsim so stehienkami ,-) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (13.3.2010, 10:14)
Majka, ide to raz dva, neboj (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (13.3.2010, 20:22)
Adi, dám na teba a vyskúšam teda s krídelkami ,-) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta P. (narcis26) ID 42855, mimibazar.sk/narcis26 (16.1.2009, 19:00)
(Y) (Y) vyzerajú mňamkovo (Y) (Y) dnes som kúpila krídelká tak už viem čo s nimi (clamp) (F) (clamp) (F) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (16.1.2009, 23:26)
Ivka, daj vediet ako chutilo. (hello)
ODPOVEDAŤ
Erika M. (murka1) ID 25512 (15.1.2009, 10:31)
(pl) mňam, vyzerajú úžasne..hneď sa mi slinky zbiehajú [A]
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (16.1.2009, 23:30)
Erika, neslintaj, sup, sup do kuchyne a vvyskusaj :-) Oplati sa (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu