. .. .. .. .. .. .
. .

Kurací perkelt - RECEPT 6215

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 29601 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 66 návštěvníkov)


Kurací perkelt


[ recept č. 6215 zo dňa  ]


Kurací perkelt


POTREBNÉ PRÍSADY

Kuracie stehná - bez kože, cibuľa, sladká smotana, olej, soľ, mleté čierne korenie, sladká paprika, hladká múka

POSTUP PRÍPRAVY

V obrázkovom postupe

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Suroviny - zabudla som odfotiť hladkú múku na zahustenie. Stehná treba zbaviť kože, môžete aj vykostiť, ale ja to robím až po uvarení - ide to ľahšie.
Orestujeme cibuľku na oleji.
Pridáme mäsko.
Keď sa mäsko stiahne, osolíme, okoreníme a pridáme mletú papriku.
Zalejeme vodou a dusíme, kým mäsko nezmäkne - nezačne sa oddeľovať od kosti.
Rozmiešame časť smotany s dvomi lyžicami hladkej múky.
Zvyšnú časť smotany vylejeme do hrnca (treba znížiť teplotu varu).
Keď začne omáčka vrieť vlejeme do nej smotanu zmiešanú s múkou.
Keď omáčka zhustne a zovrie, odstavíme a môžeme podávať s cestovinou, alebo haluštičkami. Dobrú chuť.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Lístkové kvetinky | Kurací perkelt | Mrkvovo -cukinova polievka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 35 (zobrazuje sa 21-35)<< predošlé 1, 2
michaela b. (mišička22) ID 138888 (28.7.2010, 16:48)
(clamp)
ODPOVEDAŤ
michaela b. (mišička22) ID 138888 (28.7.2010, 16:46)
celkom fajne
ODPOVEDAŤ
Jana K. (AlinkaK) ID 51796 (3.7.2010, 12:21)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
daniela g. (sindi400) ID 65298, mimibazar.sk/sindi400 (3.6.2010, 12:52)
konečne sa mi nezrazyla smotanka bolo to (Y) (clamp)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (18.4.2010, 16:35)
Toto je moje obľúbené jedlo, :-p :-p :-p , ale podľa mňa je to paprikáš. Perkelt je bez smotany, paprikáš so smotanou. Asi dávam viac papriky alebo mám dáku červenšiu. Paprikáš zvyknem na konci, už po uvarení troška okysliť citrónovou šťavou. Ale sú to mňamky obe...aj perkelt aj paprikáš :-p (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Janka M. (bekalka) ID 90641 (18.4.2010, 16:28)
Ahoj. Minule som nasla tento receptik tak som skusala a uzasne to vyslo, dnes som opakovala znova (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)mnam :-p
ODPOVEDAŤ
Magdaléna R. (blondie093) ID 123446 (26.2.2010, 11:46)
(clamp)
ODPOVEDAŤ
michaela b. (mišička22) ID 138888 (24.2.2010, 17:57)
,-)
ODPOVEDAŤ
jana f. (janusska33) ID 116649 (16.1.2010, 20:25)
(clamp)
ODPOVEDAŤ
Kristína B. (kleido) ID 41435 (22.11.2009, 9:36)
ji to pekni
(F)
ODPOVEDAŤ
mima f. (joja22) ID 83508 (25.10.2009, 10:34)
:-pidem dnes ńa to :-)
ODPOVEDAŤ
Katarína Š. (buřtik) ID 81173 (18.4.2009, 15:28)
^o)Vyskusam to aj z mrkvou.Dakujem za tip (L)
ODPOVEDAŤ
Jana S. (pufina0707) ID 19307 (8.2.2009, 21:41)
Aj my ho milujeme. Ale dávame doňho ešte nastrúhanú mrkvičku hneď ku mäsku na trelku a pár koliesok, niekedy dávam aj zeleninu pod sviečkovú (nie celú). Dodá tomu výbornú chuť. Ale zázrak urobí hlavne tá mrkva. (flower) (flower) (flower)
ODPOVEDAŤ
Jana P. (maminask) ID 23790 (29.7.2008, 11:59)
:-)
ODPOVEDAŤ
Jana P. (maminask) ID 23790 (29.7.2008, 11:58)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 35 (zobrazuje sa 21-35)<< predošlé 1, 2
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu