. .. .. .. .. .. .
. .

Jahodovo-rebarborovy kolac s karamelom - RECEPT 5971

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 9033 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 40 návštěvníkov)


Jahodovo-rebarborovy kolac s karamelom


[ recept č. 5971 zo dňa  ]


Jahodovo-rebarborovy kolac s karamelom


POTREBNÉ PRÍSADY

1 a 1/2 pohara hl. muky, 1/3 pohara cukru, 150 g tuku, 1 lyzica kakaa, 150 g jahod a rebarbory, 100 g cukru, 40 g cukru, 40 g masla, 80 g muky polohr. a 1/4 lyzicky skorice na drobenku

POSTUP PRÍPRAVY

blizsie v postupe...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

z muky, cukru, tuku a kakaa vypracujte cesto......
jahody a rebarboru pokrajajte na kusky.....
z masla, cukru, muky a skorice urobte drobenku.....
ovocie zmiesajte so 100 g cukru.....
a vysypte na kolac.....
posypte drobenkou a dajte piect na 170 stupnov na cca hodinku.....
zatial co sa kolac pecie 100 g krystaloveho cukru upalte na karamel......
podlejte 1 dcl rumu.....
a 1 dcl slahacky, nechajte prevriet.....
na upeceny kolac lyzicou ponalievajte karamel a nechajte trosku stuhnut ........
kolac je trosku pracnejsi, ale vysledok stoji za to......


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Lasagne s cottage syrom | Jahodovo-rebarborovy kolac s karamelom | MARKÉTCE DO ŠKOLKY >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 21 (zobrazuje sa 21-21)<< predošlé 1, 2
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (24.6.2008, 15:11)
vyzera na zjedenie (zajic) (zajic) alebo skor na schrumknutie (zajic) (zajic) alebo na oblízanie (zajic) (zajic) proste Bozsky [A]
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata74) ID 9033 (24.6.2008, 15:50)
Slavka, dakujem (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 21 (zobrazuje sa 21-21)<< predošlé 1, 2
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu