. .. .. .. .. .. .
. .

NAJLEPSIE VENCEKY :-) 33ks mensich - RECEPT 51293

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 173728 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 82 návštěvníkov)


NAJLEPSIE VENCEKY :-) 33ks mensich


[ recept č. 51293 zo dňa  ]


NAJLEPSIE VENCEKY :-)  33ks mensich


POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 2dcl vody, stipka soli, 70g palmarin, 120g pol.muka a 3 vajicka. KREM: 2,5dcl mlieko, 75g krys.cukor, 1/2 vanilkovy cukor, 50g pol.muka, 62g palmarin, 31g hera a lyzicka rumu.

POSTUP PRÍPRAVY

Tieto venceky sa podaria kazdemu :-) Je to velmi jednoduchy a rychly recept :-) Bola som aj na prezentacii ako sa venceky robia.
CESTO: Do hrnca dame varit vodu, sol a palmarin. Ked zacne vriet a palmarin sa rozpusti, tak pridame muku a vymiesame pokial sa cesto nespoji. Nechame vychladnut a po jednom pridavame vajicka a z mixerom vymixujeme. Cesto naplnime do vrecuska a tvarujeme venceky na plech s papierom na pecenie. 2 vrstvy tocime na seba. Peciemi vo vyhriatej rure 200°C - 27min. Venceky dost narastu, tak ich treba davat trosku dalej od seba :-) Su krasne mekucke.

PLNKA: Dame si do hrnca varit mlieko, cukor kryst. aj vanilkovy. Ked zacne vriet pridame muku a velmi rychlo miesame aby nam nevznikli hrudky. Vznikne nam husta kasa, ktoru nechame vychladit a potom spojime masla s rumom a s mixerom vymiesame.

Ked venceky trosku vychladnu, tak ich napoly prerezeme a naplnime plnkou na to mozme nastriekat slahacku a pocukrovat praskovym cukrom.
SU NAOZAJ FANTASTICKE :-D
<< BANÁNOVÝ BB KOKTAIL | NAJLEPSIE VENCEKY :-) 33ks mensich | V znamení strelca... >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 28 (zobrazuje sa 21-28)<< predošlé 1, 2
kristína s. (nigina) ID 32120 (26.12.2012, 16:18)
Petronelka, ďakujem Ti krásne za tento receptík (F) (L) Robila som podľa neho venčeky celkom mimo plánu. Jednoducho zbadala som recept a išla som piecť... priznám sa, s malou dušičkou :-) Odpaľované cesto bolo pre mňa vždy tabu. Ale bolo to úžasne jednoduché, všetko išlo ako po masle (Y) Receptík si spracovala veľmi jasne, zrozumiteľne a venčeky boli úžasné (clamp) (clamp) každý ich chválil a vymaškrtili sa ako prvé (zajic) (zajic) (zajic) Onedlho ich budem robiť znova, ale urobím ich z dvojnásobnej dávky (Y) (Y) Petronelka, ešte raz vďaka a želám krásny (silvestr) (silvestr2) a (novy rok)
ODPOVEDAŤ
Petronela T. (petronela282) ID 173728 (30.12.2012, 13:52)
Jaaaaj tak to sa velmi tesim :-D :-) :-) :-) Ja som ich piekla cele vianoce skoro kazdy den pre celu rodinu :-)
Velmi sa tesim, ze sa vam podarili a chutili (Y)
Prajem vam (Y) (silvestr) (silvestr2) (novy rok)
ODPOVEDAŤ
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (23.12.2012, 12:59)
parádne..vyskúšam (stromecek) (stromecek) (stromecek)
ODPOVEDAŤ
Angelika G. (angie82) ID 197025 (23.12.2012, 10:55)
Idem na to (radost) (radost) (radost)
ODPOVEDAŤ
Jana S. (jansam) ID 243759 (20.12.2012, 15:58)
(flower) (flower) (stromecek) (stromecek)
ODPOVEDAŤ
Maria D. (Maria23) ID 61590, mimibazar.sk/maria23 (16.12.2012, 22:11)
Chcela by som sa spýtat, ci je potrebne ich mat v chladnicke? dik
ODPOVEDAŤ
Petronela T. (petronela282) ID 173728 (30.12.2012, 13:50)
nie nemusia byt ja ich nechavam cez noc iba v zatvorenej dozicke :-) a su na druhy den takisto cerstve :-)
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (zumma) ID 214481 (2.12.2012, 19:29)
... venčeky milujem, robila som ich iba raz, veľmi dávno ... ale tuším zasa vyskúšam (flower)
ODPOVEDAŤ
Iveta V. (ivetkaaaaaa) ID 42687, mimibazar.sk/ivetkaaaaaa (2.12.2012, 19:22)
vyskusame (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Anka B. (jojkomonika) ID 93253 (2.12.2012, 18:41)
(Y) (Y)tak toto veru vyskúšame s detmi (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 28 (zobrazuje sa 21-28)<< predošlé 1, 2
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu