. .. .. .. .. .. .
. .

Domace listkove cesto - RECEPT 5132

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 33823 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov)


Domace listkove cesto


[ recept č. 5132 zo dňa  ]


Domace listkove cesto


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto sa deli na 2 casti1.Vodove cesto:200g hl.muka,1zltok,2 lyzice octu,1dc vody,stipka soly2.Tukova kocka:10dkg hl.muky,25 dkg tuku,palmarin

POSTUP PRÍPRAVY

postup pysany v obrazkovej prilohe

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

vsetky suroviny na vodove cesto zmiesime dohromady
Taktiez i suroviny na tukovu kocku
Vodove cesto rozvalkame,donho vlozime tukovu kocku a trocha ju rozotrieme po vodovom ceste
tukovu kocku zabalime do vodoveho cesta tak,ze prekladame cesto najskor hornu cast prelozime do stredu a spodnu cat na to.
potom prelozime boky,pravu cast cesta prelozime smerom dolava.A lavu cast cesta prelozime doprava
cesto mierne pomucime a prikrijeme misou,nechame odlezat ne chladnom mieste prikrite 20 min.po 20 min. cesto opat rozvalkame a opakujeme postup prekladania.nechame odlezat zasa 20 min.po odlezani mozme cesto pouzit na pecenie roznych mucnikov.alebo si cesto odlozime do chladnicky alebo mrazaka a vyberieme kedykolvek potrebujeme
ja z neho vyrabam najcastejsie Samrlony.A taketo sa mi podarili tentokrat.Dufam,ze vam tento recept posluzi na vytvaranie vynikajucich mucnikov.prajem vela uspechov


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Dlho-dlho hľadaný recept na šišky | Domace listkove cesto | ***Bábovkový ***-----zákusok >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Martina M. (matahari1974) ID 178038, mimibazar.sk/matahari1974 (5.7.2016, 11:10)
Výnikajuce cesto.Vrelo odporúčam .Už viac nebudem kupovať hotove listkove cesto.
(Y) (Y) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Andrea L. (Aja1) ID 47601 (26.1.2014, 22:50)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
zora o. (zozidlo4) ID 264853 (17.10.2013, 18:10)
(F)
ODPOVEDAŤ
Denisa S. (963852741) ID 181332 (24.3.2013, 13:50)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Eva K. (evik evik) ID 62536 (6.11.2012, 19:53)
(clamp) (clamp) (clamp) (F) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
kikuska t. (jasidielko) ID 56687 (6.11.2012, 13:25)
robila som dnes toto cestícko, je fantasticke, nenarocna priprava a ta chut, mnam:o) vysli mi dve cesticka jedno som odlozila do mraznicky...robila som z neho túto jablkovo tvarohovu strudlu (L) (L) (L) http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=878920 (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Michaela V. (misiatko33) ID 231495 (20.2.2012, 12:42)
recept vyzera super, ja som si myslela, ze listkove cesto je velmi narocne... toto urcite vyskusam... dakujem za receptik (*)
ODPOVEDAŤ
Lenka S. (sofia2007) ID 33823 (23.12.2012, 15:25)
Za malicko dufam ze bude chutit :D
ODPOVEDAŤ
janka b. (yufka) ID 184369 (20.2.2012, 12:20)
Lenka,chcela by som sa opýtať,či vo vodovom ceste č.1 ide múka 20g alebo 200g?
Chcela by som ho vyskúšať .
vopred ďakujem za odpoveď.
ODPOVEDAŤ
Lenka S. (sofia2007) ID 33823 (23.12.2012, 15:22)
Janka ano do vodoveho ide urcite 200g
ODPOVEDAŤ
kikuska t. (jasidielko) ID 56687 (6.11.2012, 11:16)
urcite tam ma byt 20 dg teda 200 g
ODPOVEDAŤ
Eva K. (evik evik) ID 62536 (18.6.2011, 12:06)
(Y) (Y) (Y) určite vyskúšam, pán ing. toto je o varení a nie o pravopise (zip) (zip) (zip) (6) (6) (6) (tudledudle)
ODPOVEDAŤ
adriana m. (adula75) ID 57756 (17.6.2011, 19:21)
Receptík určite vyskúšam, určite bude super (clamp) (clamp) (clamp)
A z pána Ing. si nič nerobte, určite nevie vypekať ale hlavne, že sa ozýva správnou gramatikou a dĺžne a mäkčene pre neho tiež neexistujú.....? :-@
ODPOVEDAŤ
NINA R. (ARABSKY KON) ID 102653 (17.6.2011, 18:20)
Uzasni recept,hned ho idem skusat.Ja som tiez ekspert v pravopise tak sa ospravedlnujem.PANI IGNORNTKE ODKAZUJEM POROZUMELA RECEPTU,LEBO TATO STRANKA JE O RECEPTOCH A NIE PRAVOPISE. (mamca) (mamca) (mamca)
ODPOVEDAŤ
Katarína Š. (buřtik) ID 81173 (16.9.2010, 9:44)
:-) :-) :-)Teda myslela som si,ze to bude zlozitejsie,preto ho kupujem.Noooo asi sa do toho pustim. A na pana ING len tolko.Nech si skusi byt doma na MD a potom nech sa sustredi na pravopis.Lenka dakujem za skvely recept (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Lenka S. (sofia2007) ID 33823 (25.9.2010, 12:36)
Dakujem moja za povzbudenie aj za pochopenie :D Dufam ze chutilo :-$ :-$ ,-) (Y) (L) (L) (L) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Milica K. (margoa) ID 23592 (19.5.2009, 11:30)
jej.. paradicka..mam recept na listkove aj v jednom casopise..ale tu sa mi to zda jednoduchsie popisane |:o) (L) dakujeeem vyskusam (clamp)
ODPOVEDAŤ
Lenka S. (sofia2007) ID 33823 (20.5.2009, 10:16)
Som rada,ze sa vam paci (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Ing. Bohuš D. (PREŠPORČAN) ID 79132 (16.4.2009, 14:11)
Vy ste aj chodili do skoly?Slovencina urcite nebola vase hobby, to skor asi pecenie...Pri citani tohoto postupu ma veru aj presla chut na listkove cesto/maly rychlokurz slovenskeho pravopisu- misa, obrazkova,pisat, suroviny, prikryt, opat, mucnikov, vynikajucich, uspechov.
ODPOVEDAŤ
Zuzka K. (zuzkaaaaaa) ID 119961, mimibazar.sk/zuzkaaaaaa (16.9.2010, 9:31)
Ste absolútne trápny, už len tým že ste si ten titul pred to meno aj skutočne napísali... polovica ľudí tu zaregistrovaní ten titul majú ale bohužial titul vo Vašom prípade znamená maximálnu netaktnosť a minimálny respekt pred inými ľuďmi. A miesto času čo tu trávite bezvýznamným opravovaním by ste si radšej mohli naštudovať slušné správanie!!!
Mňa chuť na lístkové cesto vôbec neprešla a hneď idem vyskúšať a to z dvojitej dávky :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Libuša P. (pepko) ID 5568, mimibazar.sk/pepko (19.5.2009, 11:52)
aaaaaa opäť, pekne trápny pán Ing. :-D :-D :-D :-D :-D Nevšímaj si Lenka tieto "múdre" komentáre. Každý, kto má záujem o pečenie tak Ti bude za receptík vďačný, či už tam nejaká hrubka bude, alebo nie.
ODPOVEDAŤ
Lenka S. (sofia2007) ID 33823 (20.5.2009, 10:20)
JeJ dakujem za pozbudenie.Ja si´myslim to iste. :-$ :-$ :-$Neviem co si tymto chcel dokazat ale nevadi. :^)
ODPOVEDAŤ
Lenka S. (sofia2007) ID 33823 (26.4.2009, 14:43)
tak Pan Ing. prepacte.
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (16.4.2009, 15:01)
Stále si myslím, že tu by nás viacej mali zaujímať kulinárske veci ako pravopis *-), ja si vždy všímam recept a nie gramatiku - z tej veru nenavarím
ODPOVEDAŤ
Michaela V. (misiatko33) ID 231495 (20.2.2012, 12:41)
Ale mozno pan Ing. vari pismenkovu polievku...
ODPOVEDAŤ
Lucia D. (sovicka) ID 2312, mimibazar.sk/sovicka (11.4.2009, 13:04)
tie samrole vyzeraju bombovo, normalne si musim ist vylasovat nieco sladke...
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (29.4.2008, 8:16)
Isto vyskúšam (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lenka S. (sofia2007) ID 33823 (30.4.2008, 22:39)
urcite odporucam,je lebsie ako kupovane a viete co do toho davate (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu