. .. .. .. .. .. .
. .

Pečené kačacie stehná s ovocím - RECEPT 2644

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 10016 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Pečené kačacie stehná s ovocím


[ recept č. 2644 zo dňa  ]


Pečené kačacie stehná s ovocím


POTREBNÉ PRÍSADY

Kačacie stehná - 4ks, 1 veľké jablko, 50g hrozienok, bylinková soľ. Knedle - 400g zemiakov uvarených v šupke, 100g hrubej múky, 80g krupice, 1 vajce, 20g masla, soľ.

POSTUP PRÍPRAVY

Stehná umyjeme, osolíme a vložíme do väčšej misy z jenského skla. Pečieme prikryté vekom pri teplote 200st. asi 1 a1/2 hodiny, občas polejeme výpekom. Nepodlievame ani nepridávame žiadny tuk!!! Pred dopečením pridáme na plátky pokrájané a ošúpané jablko a namočené hrozienka, dopečieme do zlatohneda ešte 20-30 minút. Cesto na knedle pripravíme z najemno postrúhaných zemiakov a ostatných prísad - miesime rukou. Vytvarujeme 4 valčeky s priemerom asi 5cm, ktoré vložíme do vriacej osolenej vody a varíme 15-17 minút.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Iná variácia - s jablkami a sušenými slivkami. Do sklenenej misy na hydinu navrtsvíme strúhané jablká, poukladáme osolené kačacie stehná, posypeme rascou a poukladáme opláchnuté sušené slivky. Pečieme zatvorené pri 200st. pokiaľ nemá koža červeno-zlatistú farbu. Podávame s pečenými zemiakmi.
Dobrú chuť :)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Ovocná bomba | Pečené kačacie stehná s ovocím | Pro inspiraci tatkovi k zítřejšímu jubileu)))) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu