. .. .. .. .. .. .
. .

Výborný broskyňový koláč - RECEPT 1391

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 633 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 58 návštěvníkov)


Výborný broskyňový koláč


[ recept č. 1391 zo dňa  ]


Výborný broskyňový koláč


POTREBNÉ PRÍSADY

4 vajcia * 2 hrnčeky práškového cukru * 1 vanilkový cukor * ½ hrnčeka mlieka * ½ hrnčeka oleja * 2 hrnčeky polohrubej múky * ½ prášku do pečiva * veľký broskyňový kompót

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto na tento koláč je úplne fantastické, odporúčam pri každom ovocnom koláči! :-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

1. Do misy rozklepnite 4 vajcia, pridajte práškový cukor,
2. vanilkový cukor,
3. olej ....
4. a elektrickým šľahačkom vyšľahajte na penu.
5. Potom pridajte múku,
6. mlieko....
7. prášok do pečiva a dobre vymiešajte. Bodka.
8. Veľkú konzervu broskýň rozdeľte na dve časti, jednu časť pokrájajte na drobné kocky, ktoré nahádžte do cesta a druhú polovicu nakrájajte na mesiačiky, ktorými ozdobíte vrch koláča.
9. Opakovanie je matkou múdrosti :-) 1/2 broskýň do cesta,
10. a polovicu broskýň na cesto. Pečte pri teplote 180 stupňov asi 3/4 hodinku. Samozrejme, plech vymažte maslom a posypte hrubou múkou.
10. Vychladnutý koláč posypte práškovým cukrom,
11. Výborne chutí aj bez šľahačky,
12. ... aj so šľahajdou....


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Tvarohova bublanina | Výborný broskyňový koláč | torta >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (8.6.2013, 21:51)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (3.6.2013, 13:40)
(L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Janka Ž. (žabkulka) ID 83622 (3.6.2013, 13:16)
Piekli sme ho včera s dcérou, je fantastický! Len som ešte na vrch urobila takú polevu z kompótovej šťavy, cukru a Zlatého klasu. Oblízali sme si všetky prsty a dnes ostali už iba 2 kúsky (child12)
ODPOVEDAŤ
marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (13.7.2012, 19:26)
(clamp) (Y)supeer, a ako vyzera dobre (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Beky B. (mackene) ID 213403 (13.7.2012, 19:24)
(Y) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Eva K. (evik evik) ID 62536 (14.3.2012, 15:00)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Sandra A. (Mooncherry1) ID 200997 (14.3.2012, 13:33)
Naozaj jednoduchý a výborný kolač , je jedno do akej formy ho date , vzdy je skvelý , dakujem za recept (Y)
ODPOVEDAŤ
Zuzana H. (Suzana181) ID 23717 (6.8.2011, 17:25)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Júlia P. (Julinka123) ID 201453 (25.6.2011, 16:57)
No myslim si ze kolac by bol super, ale ja som to spravila vsetko presne tak ako to tam bolo napisane a dala som to do rury a po 15 minutach som sa isla na to pozriet a kolac bol cely cierny zhoreny. Jak je toto mozne??? (Y) Inac mam iba 15 rokov a pecenie ma celkom bavi ale toto sa mi este nestalo ,-)
ODPOVEDAŤ
Lucia L. (Lucqaa) ID 108180 (1.9.2009, 15:53)
chcem sa spytat ked to robite z cerstvych broskyn... lupete ich? a ruru treba asi predhriat :)
ODPOVEDAŤ
Monika S. (kinas) ID 58996 (4.8.2009, 10:45)
:-@ :-@ (6) (6) 8o| 8o| ;-) :-$ ;-) (clamp) (clamp) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Miriam F. (mifri) ID 104236 (4.8.2009, 9:23)
Tento recept bol uverejnený minulý týždeň v Šarme. Keď ho chcem piecť na klasickom plechu - mám si upravovať množstvo?
ODPOVEDAŤ
Lubica K. (lukli) ID 38420 (16.7.2009, 12:25)
ahoj ak sa smiem spytat-chcela by som vyskusat tento kolacik-ta tortova forma-mala aky priemer a vysku? dakujem
ODPOVEDAŤ
Jana Abelovská (janeinka1) ID 54349 (17.9.2008, 15:49)
Mňaaam, to určite najbližšie skúsim, vyzerá to rýchlo, jednoducho a výborne |:o) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Katarína T. (KatkaTa) ID 21107 (17.9.2008, 15:34)
Tak som dnes skusila tento kolacik (mame prebytok broskyn), je vynikajuci, stavnaty :-p Iba som to trosku neodhadla s tym mnozstvom! Podla obrazku som to supla do okruhlej kolacovej formy a trosku my to aj vytieklo a kolacik je zbytocne vysoky... Nabuduce dam na plech a bude to este vacsia mnamka (Y) Diky !
ODPOVEDAŤ
Alexandra A. (Alexandra10) ID 11176 (12.9.2007, 18:39)
Aha, ja blba teraz som si vsimla, ze to tam je napisane. :-)
ODPOVEDAŤ
Alexandra A. (Alexandra10) ID 11176 (12.9.2007, 17:49)
Ahoj.Prosim, na kolkatich stupnoch to pecies? Ja taky kolacik peciem na 180 C a cca 20 minut. Moze byt tak? (child7)
ODPOVEDAŤ
Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (8.5.2007, 8:57)
Už aj ja chcem piecť :-@ :-@ (6) (6) 8o| 8o| fńuk-fńuk :'( :'( :'( ,ale Cicka vidím,že zas si sa nenudila ;-) :-$ ;-) (clamp) (clamp) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata74) ID 9033 (7.5.2007, 23:15)
sorry Marcelka som ti skocila do receptov :-$ uz som myslela, ze si hotova s nahadzovanim :-$ :-$ :-$ kolacik vyzera vyborne broskynky mame velmi radi :-P :-P (F)
ODPOVEDAŤ
Petra K. (Petra66) ID 293419 (2.2.2014, 15:14)
Ja som robila kolac z polovicnej davky do tortovej formy + miesto mlieka som dala vodu (kedze zahadne zmizlo z chladnicky :-) ) a pieklo som ho vyse hodinky. Ale bol fajnucky, lahky, fajny, jednoduchy recept (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu