. .. .. .. .. .. .
. .

puncovy rez - RECEPT 8134

Tatiana M. (cukricek123) ID 29898
Oblasť: Bánovce nad Bebravou
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.12.2007
Naposledy: 25.2.2024 14:09
Aktualizácia: 19.10.2023 17:29
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 1
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 7
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 83
NÁVODY 0

CUKROVINKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov)


puncovy rez


[ recept č. 8134 zo dňa  ]


puncovy rez


POTREBNÉ PRÍSADY

12 vajec,60dg kr. cukru,60dgpolohr. muky,1,5pdp, rum cerveny lekvar, jahodovy sirup alebo hocijaky cerveny, cervene potr. barvivo Poleva 1/2 kg praskoveho cukru, rum voda a barvivo cervene.

POSTUP PRÍPRAVY

Cele vajcia slahame s cukrom do hustej peny potom rucne primiesame muku s pdp . Rozdelime si to na dve casti a do jednej dame barvivo roe v troske vody aby nam vzniklo ruzove cesto.potom si to dame na plech s papierom 2 plechy s bledym cestom a 2 budu ruzove pofrkame studenou vudou a postupne upecieme. Upecene platy nechame vychladnut aj s papierom.Potom si dame na nejaku dosku bledy plat papierom na spodok dosky a potrieme ho lekvarom dame ruzovyplat a potom stiahneme papier tak sa nam platy nelamu a ten uz polejeme s rumom zarobenym s barvivom a sirupom ja pouzivam tie riedke nizkoenergeticke tie uz neriedim vodou a na to znovu lekva a na to ruzovu piskotu stiahnut papier poliat rumom, lekvar a na to bleda piskota s tej uz papier nestrhame, ale dame nan nejaku tazsiu dosku a nechame zatazene aspom 4 hodiny aby platy dobre presiakli. Potom si strhneme papier a cely puncak otocimeaby bol na spodu vrchny plat,to preto ze ten vrchny plat nie je taky mokry a puncak dobre drzi aj nakrajany. Stiahneme papier a polejeme polevou. Poleu si zamiesate s cukru rumu trochu vody a barvivo aby bola pekna ruzova ,ale miesajte ju rucne inak nebude taka pekna ( mne to miesa casto manzel pri telke lebo to trva aj 1/2 hodiny a on tam ma cas) Nechat stuhnut a nakrajat horucim nozom . Je to dlhe ale stoji to vyskusat su vynikajuce.
<< Kokosky | puncovy rez | Ananasovy rez >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Katarína K. (smajlinka85) ID 50228 (6.12.2011, 22:05)
mnam to musi byt vyborne :) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu