. .. .. .. .. .. .
. .

Čertovsky dobrá paradajková omáčka:))) BEZ ZÁPRAŽKY- BEZ MÚKY!!!! - RECEPT 16518

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

OMÁČKY

ID 16522 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov)


Čertovsky dobrá paradajková omáčka:))) BEZ ZÁPRAŽKY- BEZ MÚKY!!!!


[ recept č. 16518 zo dňa  ]


Čertovsky dobrá paradajková omáčka:))) BEZ ZÁPRAŽKY- BEZ MÚKY!!!!


POTREBNÉ PRÍSADY

Pasírované paradajky, zeleninový bujón, soľ, cukor, trošku vody.

POSTUP PRÍPRAVY

Mäsko si uvaríme do mäkka, asi 1,5 dcl vývaru vylejeme do rajnice, hrnca (kde mienime variť omáčku). Keď vývar vrie, pridáme jeden zeleninový bujón, a keď sa rozpustí, pridáme pasírované paradajky (clever, coop, pasta di pomodoro). Ja pre našu Väčšiu rodinku varím zo štyroch:). Takže ak ste napr. "len" traja, stačia Vám dve krabičky pasírovaných paradajok a 1 dcl mäsového vývaru.Podľa chuti dochutíme soľou a cukrom.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

...pre moju veľkú veľkú lásku:)
...pre moje veľké malé lásky:)
...a čo sa zvýši z knedlika...majú večeru na sladko:) Pretože knedlik robievam ako malé knedlíky, tak mám istotu, že sa mi úplne naparia a neostanú mi v strede surové. Knedlik: asi 800-850 gr. polohrubej múky, 1 bielko+ 2 žĺtka, 1 PL kryštál. cukru, 1 ČL soli, 0,5 ml mlieka alebo ak treba viac, tak viac, 2 PL oleja (može byť aj roztopené maslo)a samozrejme droždie. Kvások: Kocku droždia vymiešame s cukrom, pridáme letné mliečko (asi 2 dcl), zamiešame a poprášime hladkou múkou. Na teplom mieste necháme nakysnúť. Potom pridáme žĺtka, bielok, olej alebo maslo, soľ s múkou a zvyšok mlieka. Vypracujeme cesto (nie riedke ale ani nie betón, také niečo medzi tým... a necháme kysnúť. Po vykysnutí formujeme malé knedlíky a naparujeme 8 minút. Dobrú chuť:)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Kečup z Dlhej (kečupová omáčka) | Čertovsky dobrá paradajková omáčka:))) BEZ ZÁPRAŽKY- BEZ MÚKY!!!! | Srdce pre ocka k 60.-tim narodeninám >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Helena M. (KarinSam) ID 56315 (28.7.2012, 8:23)
(Y)
ODPOVEDAŤ
jana l. (00jaja002) ID 143413 (18.5.2010, 16:47)
bola velni dobra chutilo nam dobry recept (Y) :-)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (28.7.2009, 17:59)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Estera Š. (esti7) ID 16522 (28.7.2009, 18:31)
*-) Ivka, už druhý komentár (pst), nerobíš mi protekciu? ;-)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (29.7.2009, 17:18)
protekciu ti nerobím, musím komentovať, keď dávaš samé fajnotky (L)
ODPOVEDAŤ
Estera Š. (esti7) ID 16522 (31.7.2009, 19:40)
|:o) No tak Ty máš čo hovoriť (H). Keby sme priberali len z okukávania, tak sme ako (smich) (pst) (L).
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu