. .. .. .. .. .. .
. .

Teľacie stehno na vinársky spôsob - RECEPT 8677

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

HOVÄDZIE MÄSO

ID 874 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Teľacie stehno na vinársky spôsob


[ recept č. 8677 zo dňa  ]


Teľacie stehno na vinársky spôsob


POTREBNÉ PRÍSADY

teľacie stehno, biele hrozno, šunka, 1dcl vína, soľ, biele korenie, múka, maslo

POSTUP PRÍPRAVY

Inšpirovala som sa kuchárskou knihou a príjemne ma tento recept prekvapil. Je to dobrý tip na nedeľný obed.

Teľacie stehno nakrájame na plátky asi ako na rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme bielym korením a poprášime múkou. Na rozpálenom oleji z oboch strán rýchlo opražíme, pridáme asi za lyžicu masla, na polovičky nakrájané hrozno a na kocečky nakrájanú šunku. Podlejeme vinom (ja som dala červené, v recepte písali biele). Prikryjeme a dusíme približne 30minút, kým mäso nezmäkne. Podávame s pečenými zemiakmi.

Dobrú chuť!
<< PRSIA-moja druha torta v zivote | Teľacie stehno na vinársky spôsob | ŠÁLKOVÉ PAGÁČE >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Ivana K. (Ivi Down Under) ID 313188 (9.9.2015, 6:30)
Dakujem za super recept!
Trochu som ho "posvojcila" a dala som nie sunku ale slaninu a nemala som hrozno tak som tiez nahradila a dala jablka a pouzila biele vino. Potom som mäso vybrala a omacku som rozmixovala MNAM bolo to vyborne!!!!!! (Y)
ODPOVEDAŤ
Monika D. (durka) ID 988 (18.2.2012, 20:25)
Dnes sme si to navarili na obed a bolo to skvelé (pl) Použila som biele víno a omáčka bola skvelá - biela, lahodná. (Y) (Y) (Y) Ďakujem za skvelý recept
ODPOVEDAŤ
DOMINIKA G. (dominica) ID 21760, mimibazar.sk/dominica (7.11.2011, 9:02)
Ahoj Silvia, ďakujeme za dobrý tip na nedeľný obed, včera sme si veru pochutnali a aj manžel chválil (Y) (Y) (Y)
Aj ja som spravila malú zmenu, namiesto klasickej šunky som dala šchwarzwaldskú šunku :-)
Dúfam, že to nebolo posledný krát, čo som toto jedlo robila, na budúce možno skúsim aj s hovadzieho...
Dominika
ODPOVEDAŤ
Martina D. (tinulka3) ID 6104, mimibazar.sk/tinulka3 (30.12.2009, 16:39)
SISKA, genialna pochutka. Dakujemeeee 8o| 8o| (Y) (Y) (Y) (Y) Ja som to troska obmenila, miesto hrozna som dala jablka - lebo sme chori a hrozno sme doma nemali. No a pouzila som biele vino.
Mnam, nevieme sa dojest (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Silvia Š. (SiskaT) ID 874, mimibazar.sk/siskat (23.2.2010, 21:50)
tak super, to ma teší... vyskúšam teda Vašu variantu (pl) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu