Cukor rozto...">
. .. .. .. .. .. .
. .

Grilazove rezy - RECEPT 816

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CUKROVINKY

ID 5640 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 54 návštěvníkov)


Grilazove rezy


[ recept č. 816 zo dňa  ]


Grilazove rezy


POTREBNÉ PRÍSADY

1 salko, 250 g kryst. cukru, 200 g stuzeneho tuku, 200 g posekanych vlasskych orechov, lyzica kakaa, oblatky velke obdlznikove

POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept som tu este nevidela, tak sa podelim s nasou "rodinnou" grilazou ...

Cukor roztopime na karamel, primiesame salko, pomaly roztopeny stuz. tuk a nakoniec kakao a orechy... Este teplou zmesou natierame oblatku, prikryjeme dalsou oblatkou, potup popripade opakujeme... ;) Naplnene oblatky zatazime a nechame ztuhnut (aspon den), potom krajame na stvorceky, alebo obdlznicky a mozeme namacat aj do cokolady...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Stuhnuta grilaz pripravena na krajanie...



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Ovocná ryža | Grilazove rezy | Neapolské kuracie prsia - A gnocchi (noky). >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Regína K. (ginuska) ID 30143 (17.12.2018, 17:10)
Roky som používala jeden recept, ale mala som chuť skúsiť iný, tento som našla a robí sa famozne, oveľa lepšie ako ten môj, pritom obsahuje to isté, len množstvá sú iné, čiže budem robiť už len tieto grilážky, super, vďaka Evka (andel) (pernicek) (darecek) (L) |:o) (pl)
ODPOVEDAŤ
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (17.12.2012, 16:43)
urcite vyskusam ... :)
ODPOVEDAŤ
Alena M. (Karin1979) ID 24362 (17.12.2012, 16:13)
Ahojky a to salko nema byt najskor uvarene?
ODPOVEDAŤ
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (20.12.2012, 20:07)
NIE! Treba postupovat podla popisu! (pernicek)
ODPOVEDAŤ
Monika B. (Monullik) ID 170902 (23.5.2012, 8:13)
(*) Evka, robila som grilazove rezy prvy krat v zivote, podla tvojho receptu (F) su neskutocne chutne, davam im tisic bodov, ine ani robievat nebudem (D) (dance) dakujem pekne za receptik (hello)
ODPOVEDAŤ
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (25.5.2012, 10:24)
(Y)
ODPOVEDAŤ
NINA R. (ARABSKY KON) ID 102653 (19.12.2011, 19:59)
Zajra skusam.Tesim sa mnam mnam (mamca) (mamca) (mamca) (mamca)
ODPOVEDAŤ
Marianna T. (majairl) ID 177751 (15.12.2010, 20:12)
(jezisek) dakujem za odpoved...asi to vyskusam s tym maslom... :^) dam vediet, ako to dopadlo...
ODPOVEDAŤ
Marianna T. (majairl) ID 177751 (14.12.2010, 18:21)
dobry den, chcela by som sa spytat, mohla by som namiesto cery pouzit normalne maslo? dakujem za odpoved :-)
ODPOVEDAŤ
Eva N. (leskot) ID 98318 (10.11.2013, 13:53)
Ja som vyskúšala všetky možné tuky - Ceru, Palmarín, klasické maslo, Heru - a všetky stuhli :-$ včera som robila s Herou a práve mi manžel referuje, že "výýýbornééé " :-) tak treba skúsiť (hello)
ODPOVEDAŤ
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (14.12.2010, 21:55)
neviem ci to potom stuhne...Ak vyskusate, dajte vediet aky bol vysledok...
ODPOVEDAŤ
Lucia K. (lucia10899) ID 30559, mimibazar.sk/lucia10899 (2.8.2010, 22:30)
mam otazku ked na zaciatku roztapas cukor na karamel tak co k nemu pridavas,ci sa roztopi sam v hrnci bez masla alebo tak?
ODPOVEDAŤ
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (9.8.2010, 15:03)
nic nepridavam iba cukor roztapam...
ODPOVEDAŤ
andrea k. (panalka) ID 132360 (18.4.2010, 9:43)
SU SUPER EšTE SME ICH NEJEDLI
ODPOVEDAŤ
andrea m. (niivea) ID 26694 (29.12.2009, 16:09)
veľmi dobré, mňam mňam... zo všetkých možných maškŕt sa zjedli najskôr (Y)
ODPOVEDAŤ
Lucia P. (seanick) ID 20001 (23.12.2009, 19:02)
Dakujem za Super recept , velmi chutne grilazky (Y) (zajic) (dance)
ODPOVEDAŤ
VERONIKA B. (veeeeeronika) ID 34892 (15.10.2009, 14:53)
vcera som robila grilazku je super (Y) (Y)dakujem za receptik (clamp)
ODPOVEDAŤ
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (16.10.2009, 11:44)
za malo (L)
ODPOVEDAŤ
sona s. (solnicka07) ID 21015 (14.12.2008, 9:43)
ja by som sa chcela spytat, ako moc to ma byt zatazene, aby mi to cele nevytieklo
ODPOVEDAŤ
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (14.12.2008, 13:03)
no ono by to vytiect nemalo... ta grilazova napln po odstaveni dost rychlo tuhne... Pokial vam to vyteka, tak nenamazte okraje oblatky uplne
Ja grilaz zatazujem jednou doskou (loparom) a na to polozim nejaky ten vacsi hrniec a odlozim do chladu...
ODPOVEDAŤ
Jana Abelovská (janeinka1) ID 54349 (21.9.2008, 11:54)
Skúsila som ich, chutia super, ale použila som podľa receptu stužený tuk CERU a oblátky k sebe nepriliehajú, odlepujú sa...čo pridávate vy? ALe chuťovo sú skvelé.
ODPOVEDAŤ
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (24.9.2008, 23:29)
ja tiez bezne pouzivam ceru, Oblatky treba poriadne zatazit a na chladnom mieste nechat postat aspon 12 hodin... Potom by to malo drzat,,,
ODPOVEDAŤ
Jana Abelovská (janeinka1) ID 54349 (20.9.2008, 13:52)
Chcela by som sa spýtať na ten pomaly roztopený stuž. tuk....mám ho pred pridaním teda roztopiť? Napr. v mikrovlnke? :-$
ODPOVEDAŤ
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (24.9.2008, 23:27)
Uz ani neviem ako som to myslela ;)... Ale ja osobne tuk vopred neroztapam, len po kuskoch pridavam do hrnca...
ODPOVEDAŤ
TAMARA P. (huhulienka) ID 33696 (31.3.2008, 13:26)
vyskušala som tento receptik na sviatky...sú úplne super (clamp) .....zjedli sa ako prvé... (Y)
ODPOVEDAŤ
Nikola Ž. (Niki2) ID 12948 (17.7.2007, 11:28)
Ahoj, milujem grilážky a určite si ich spravím. Len jednu, jedinú otázku mám:"Ako dlho musím variť zmes cukor+salko+tuk?"
Ďakujem za odpoveď a aj za supíš recept. :-)
ODPOVEDAŤ
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (17.7.2007, 14:19)
miesat treba kym z toho nemas peknu hladku jednofarebnu hmotu...
ODPOVEDAŤ
Ema S. (majlus) ID 749, mimibazar.sk/ema (10.4.2007, 16:31)
tak na velku noc som robila grilažové rezy a sú fakt super..... (Y) (Y) (Y) foto prikladám do receptov....môj manžel bol unesený...že ĎAKUJE :-) :-) :-P
ODPOVEDAŤ
MAJA B. (barny) ID 2295 (22.1.2007, 13:52)
ahoj vcera som robila tvoj receptik ja som robievala grilazky ale troska inaksie mam inaksi recept tak som si chcela tvoj vyskusat je super (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (25.1.2007, 15:56)
jej.. som rada ze chutili :-$ (Y)
Ja mam tiez viac receptov, ale tento nam najviac chuti...
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu