. .. .. .. .. .. .
. .

KOLOŽVÁRSKA KAPUSTA PRE LABUŽNÍKOV, TROCHU INAK - RECEPT 794

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYŽA A CESTOVINY

ID 2629 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


KOLOŽVÁRSKA KAPUSTA PRE LABUŽNÍKOV, TROCHU INAK


[ recept č. 794 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

4l zaváranej kyselej kapusty, 3/4 kg ryže, asi 6 väčších klobás, sladká smotana , cibuľa, masť, soľ, vegeta, cukor , ocot.

POSTUP PRÍPRAVY

Do hrnca dáme trochu oleja , kto má rád cibuľu si môže pridať cibuľku pokrájanú na kocka a podusíme. pridáme asi 3 pol.lyžice kryštálového cukru a roztopíme na karamel. Na to dáme scedenú kapustu , podlejeme trochou vody a dusíme pod pokrievkou. Dusíme asi 1/2 hod., v prípade potreby pridáme ešte trochu vody a dochutíme cukrom , poprípade octom.
Ryžu si uvaríme bežným spôsobom. Podusíme cibuľku potom pridáme umytú a prebranú ryžu a chvíľu podusíme. Zalejeme vodou do výšky asi 1,5cm nad ryžou. osolíme a ovegetíme a počas dusenia niekoľko krát premiešame.
Medzi tým si klobásky nakrájame na kolieska. Nachystáme si veľký plech, ktorý len jemne vymastíme, ale aj nemusíme :o)). Polovicu uvarenej ryže dáme na plech, na ňu si naukladáme plovicu nakrájaných klobások a potom polovicu podusenej kapusty (bez vody, tá by mala byť vyparená :-)). Potom postup zopakujeme ( ryža , klobása, kapusta). Nakoniec celé polejeme šľahačkou a dáme zapiecť.
Prajem Vám dobrú chuť! Je to vynikajúce :o)))
<< Jednoduchá skladaná koložvárska kapusta | KOLOŽVÁRSKA KAPUSTA PRE LABUŽNÍKOV, TROCHU INAK | Opekaný špenát s hydinovým mäskom a kukuricou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Jana G. (sokolka) ID 66132 (27.2.2009, 9:25)
Ahoj, Žanetka.Prosím Ťa, na tento recept ide až 4 l kapusty?
ODPOVEDAŤ
Žaneta M. (Huba) ID 2629, mimibazar.sk/huba (1.8.2009, 10:01)
Ahoj Janka, my dávame asi 3/4 zo 4l pohára kapusty. Čím jej tam je viac, tým to je lepšie. My sme ale papkáči. A toto je jedno z mála jedál, ktoré mi jedia dva dni a nevyhadzujem ho. Môžeš to urobiť všetko z polovičnej dávky. Vyskúšaj. (Y) (hello) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Olga L. (nicetina) ID 9397 (26.2.2009, 1:59)
(6) (X) (box) ^o) (child11) (child3)
ODPOVEDAŤ
Žaneta M. (Huba) ID 2629, mimibazar.sk/huba (27.9.2009, 8:59)
Máš nejaký problém Olinka? :-p
ODPOVEDAŤ
Olga L. (nicetina) ID 9397 (26.2.2009, 1:58)
(mamca) (pirko) (6)
ODPOVEDAŤ
Žaneta M. (Huba) ID 2629, mimibazar.sk/huba (20.3.2008, 20:33)
Zajtra idem naň :-D, to si (child7) (child11) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (zajic), potom len (drink) a po Veľkej noci (cinky) (child12). Prajem pekné sviatky.
ODPOVEDAŤ
Žaneta M. (Huba) ID 2629, mimibazar.sk/huba (24.2.2008, 17:37)
Odporúčam (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu