. .. .. .. .. .. .
. .

Krém z ľadových gaštanov alebo bielej čokolády+karamelový - RECEPT 7420

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 9968 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 551 návštěvníkov)


Krém z ľadových gaštanov alebo bielej čokolády+karamelový


[ recept č. 7420 zo dňa  ]


Krém z ľadových gaštanov alebo bielej čokolády+karamelový


POTREBNÉ PRÍSADY

tri 250ml šľahačkové smotany 33%, tri kusy tyčinky ľadových gaštanov ALEBO dve biele čokolády

POSTUP PRÍPRAVY

Tento krem si mozte pripravit aj s BIELOU COKOLADOU alebo KINDER TYCINKAMI, kofilou atď. Na tri slahacky stacia dve biele Milka cokolady. POSTUP*****smotany dáme do hrnca a dáme variť a už počas zohrievania pridáme ľadové gaštany a necháme prevariť, za stáleho miešania, musí chvíľu vrieť. Potom treba hmotu nechať do druhého dňa v chladničke -MINIMÁLNE 12 hodín!!! (ale kľudne aj na dlhšie) a na druhý deň vyšľahať do tuha. Je výborný do torty alebo na rezy s piškótovým cestom.
Pridala som postup na výrobu karamelového krému do veterníkov, nemá chybu!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


TYČINKOVÝ: tu nám šľahačka aj s tyčinkami vrie, treba miešať


vyšľahaný krém na druhý deň (akonáhle bude krém hustý hneď prestať šľahať aby sa nezgrcol, mne sa to ešte nestalo, ale niekomu áno)


Z BIELEJ ČOKOLÁDY:, na tortu normálnej veľkosti stačí krém aj iba z dvoch šľahačiek a jednej čokolády


KARAMELOVÝ: 6 PL kryštálového cukru necháme skaramelizovať do hneda, až začne trošku dymiť....aby mal tú správnu nahorkastú príchuť...


a hneď tam prilejeme dve šľahačky (lepšie sú horúce, menej to potom prská)


necháme karamel dobre rozpustiť a rozvariť, necháme vychladnúť a odložíme do chladna...MINIMÁLNE na 12-24 hodín!!!


po dvanásťhodinovom spánku (ale čím dlhšie, tým lepšie) v chladničke vyšľaháme...najprv je to veľmi riedke...


šľaháme na najvyšších obrátkach až do vtedy, kým nezačne hustnúť...


do tuha vyšľaný karamelový krém, chvíľu to trvá, kým sa vyšľahá....tento je najsamlepší do veterníkov



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Veľmi sladké miešané kompóty | Krém z ľadových gaštanov alebo bielej čokolády+karamelový | LASANE >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 119 (zobrazuje sa 1-20)1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >>
Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (2.2.2017, 7:12)
(Y) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (9.1.2017, 0:39)
(andel) (andel) (andel) (banky) (banky) (banky) (stromecek) (stromecek) (stromecek) (jezisek) (jezisek) (jezisek) (novy rok) (novy rok) (novy rok)
ODPOVEDAŤ
Elena V. (baba 2) ID 213890 (7.1.2017, 21:38)
(Y) (^) (Y) (^)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (1.2.2017, 10:30)
|:o) (L)
ODPOVEDAŤ
Mária H. (moflika) ID 65735 (22.8.2016, 0:54)
Chcem sa opýtať,či možem dať aj mliečnu Milku čokoládu a či može ísť tento krém pod poťahovku/čí radšj neaký maslový/.Ďakujem.
ODPOVEDAŤ
Andrea D. (AnikaPatko) ID 191045 (15.5.2013, 12:34)
Ahoj! Ja tiez robievam (^) s parizskou slahackou (250ml slahacky, 100g mliecnej cokolady), ale neda sa mi vyslahat uplne do tuha. (child12) Moze to byt tym, ze davam vela cokolady? Robievala som v tom istom pomere aj s bielou a stalo sa mi to iste. Za odpoved ti velmi pekne dakujem (Y) (clamp)
ODPOVEDAŤ
magda v. (pletka) ID 37297 (27.4.2013, 15:04)
(zajic) (zajic) (P) (B) (F) (^) (leto) (kocka) (pes)
ODPOVEDAŤ
magda v. (pletka) ID 37297 (27.4.2013, 15:03)
(dest) (child2) (child2) (snehulak) (destnik) (destnik) (jidlo) (child7) (hadka) (pes)
ODPOVEDAŤ
magda v. (pletka) ID 37297 (27.4.2013, 15:01)
(plavec) (plavec) (plavec) (plavec) (plavec) (plavec) (podzim) (plavec)
ODPOVEDAŤ
veronika s. (veri233) ID 159522 (7.1.2013, 15:22)
(balicek)
ODPOVEDAŤ
Iveta V. (ivetkaaaaaa) ID 42687, mimibazar.sk/ivetkaaaaaa (5.9.2012, 21:38)
(Y) (Y)mnam tu karamelovu vyskusam :) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Anna M. (Medulienka1) ID 239430 (8.6.2012, 10:46)
Bože, veď je to už dááávno,čo je tu ten recept...cha, až dnes som si ho všimla,sorry! (smich) (smich) (smich)
ODPOVEDAŤ
Anna M. (Medulienka1) ID 239430 (8.6.2012, 10:43)
mohla by som použiť namiesto ľad.gaštanov aj iné čokol. bonbóny z dezertov, ktoré nikto nechce?už pomaly budú po záruke, a tak by som to asi skúsila. neviem??? (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Monika B. (Monullik) ID 170902 (19.1.2012, 10:50)
(Y)
ODPOVEDAŤ
mirka k. (severinka) ID 174362 (22.11.2011, 7:34)
mnam to vyzerá lákavo , hodí sa mi, mirka
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (22.11.2011, 19:05)
ďakujem |:o) (L)
ODPOVEDAŤ
Beáta P. (Bejulík) ID 171264 (22.11.2011, 7:27)
Ahoj Lucka (F) Krémiky sú úžasné, ale manžel má laktózovú intoleranciu, tak sa chcem opýtať, či aj s rastlinnou šľahačkou môžem postupovať pri príprave rovnako. Používam už len tú, ale parížsky krém som z nej ešte nerobila. Ďakujem pekne (L)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (22.11.2011, 19:04)
Ahoj Beátka, ďakujem krásne za komentárik, ale na toto Ti neviem odpovedať, ja osobne by som to odskúšala v nejakom malom množstve (1-1,5deci), ak by sa nepodarilo, nech nie je veľa škody, inak fakt neviem, ide o to, čo to urobí po prevarení *-)a to netuším (L)
ODPOVEDAŤ
Beáta P. (Bejulík) ID 171264 (23.11.2011, 7:56)
Ďakujem pekne Lucka za odpoveď (L) Nakoniec som sa niekde dočítala, že aj z rastlinnej šľahačky robia parížsku plnku a aj keby sa nepodarila, tak sa zúžitkuje ináč (H) Ale ja si myslím, že by to malo výjsť. Ešte raz ďakujem a si šikulka (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (24.11.2011, 18:32)
tak to je super, aj ja ďakujem (L)
ODPOVEDAŤ
Mária P. (Mayka) ID 13577 (5.11.2011, 12:50)
Chcem skusit tento krem len mam otazocku ci nie je potrebne pridat maslo . Lebo aj taky recept son niekde videla. a da sa nim aj ozdobit vrch torty akpridam stuzovac?
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (22.11.2011, 19:06)
Majka, maslo netreba pridávať (L)
ODPOVEDAŤ
Zuzanka M. (zuvinka102) ID 189597 (8.6.2011, 10:14)
ahojte chcem sa spytat chcem robit ten krem s bielou cokoladau, ze si sa k tomu hodi ananas.. Inac robila som ten s ladovymi gastanmi a ten bol uplne, ze super..
ODPOVEDAŤ
Katarína M. (katikaBA) ID 103659 (27.5.2011, 13:43)
(Y) robila som ten z ľadových gaštanov...úplne super...všetkým chutilo (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (28.5.2011, 21:38)
tešíííííím sa (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana C. (adinkapd) ID 172789 (23.3.2011, 13:04)
kočky ja som robila krém s kinder čokoládkami, odporúčam, je famózny ... dávala som ho do torty bez ovocia,len korpusy boli potreté višňovým džemom ..
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (24.3.2011, 11:44)
Ďakujem (L) (L) (L)teším sa že chutil |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Michaela C. (michaela2107) ID 129046 (14.3.2011, 19:54)
ked banany u nás niesu velmi oblubene ani mamka pre ktoru to idem robit ich nema az tak najradsej nevadi asi to rizknem s tym ananasom :-) alebo sa este rozhodnem a dam jahodky
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (18.3.2011, 16:28)
Michaelka, ja som to s ovocím nerobila, každému podľa chuti, takže len nech chutí (zajic) (zajic) (zajic) (L)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 119 (zobrazuje sa 1-20)1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu