. .. .. .. .. .. .
. .

Karfiolový nákyp - RECEPT 7417

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZELENINOVÉ JEDLÁ

ID 22115 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)


Karfiolový nákyp


[ recept č. 7417 zo dňa  ]


Karfiolový nákyp


POTREBNÉ PRÍSADY

karfiol * mrkva * sterilizovaný hrášok * kuracie mäso (olivový olej, korenie na hydinu, vegeta pikant) * 4 vajíčka * muškátový oriešok * tvrdý syr * soľ * tuk a strúhanka

POSTUP PRÍPRAVY

v obrázkovom postupe

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

kuracie prsíčka (jedno väčšie stačí) nakrájame na rezančeky, podľa chuti si ich namarinujte, ja som použila vegetu pikant, korenie na hydinu a olivový olej, necháme odležať
karfiol uvaríme a nakrájame na drobno
mrkvu tiež uvaríme a nakrájame (alebo použijeme rovno sterilizovanú mrkvu+hrášok)
tvrdý syr si nastrúhame
kuracie prsíčka opečieme na panvičke, tu som ešte pridala k prsíčkam pivnú marinádu
ku karfiolu pridáme 4 žĺtka
z bielkov si ušľaháme sneh
ku karfiolu so žĺtkami pridáme polovicu syra, opečené kuracie prsíčka, hrášok a mrkvu
premišame, ochutíme soľou, muškátovým orieškom, poprípade okoreníme
vmiešame sneh
zmes rozložíme do tukom vymasteného a strúhankou vysypaného pekáča
posypeme druhou polovicou strúhaného syra
zapekáme 25 minút 180 stupňov


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Zaváranie v rúre - jednoduché | Karfiolový nákyp | Veľmi sladké miešané kompóty >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (1.10.2010, 20:08)
Mirka, dnes som dostala mail so zeleninovými jedlami a hádaj čo v ňom??? :-$ :-$ :-$ Tento nákyp ,-) ,-) ,-) ,-) Keď som uvidela fotku, hneď som vedela, odkiaľ vietor fúka, a keďže som večer potrebovala niečo na zajtra navariť, pretože mangel ide do práce, urobila som tvoj nákyp, no je to veeeeeľmi žravé, super receptík, ďakujem!!! (L) (L) (L) Tvoje recepty sú super!!!
ODPOVEDAŤ
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (5.10.2010, 21:17)
Ďakujem za krásny komentár, a asi som ho nestihla označiť menom kým začal kolovať po nete že? Ja som našla svoje fotky z ryžového nákypu len tak na nete keď som niečo googlila a je to divný pocit keď si niekto prisvojí fotky ktoré si ty nafotila a prisvojuje si ich, tak potom som začala svoje hlavné fotky označovať priečne menom.
ODPOVEDAŤ
Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (5.10.2010, 21:32)
no, po prvé: máš super profilovú fotku, si sympatická osôbka :-$, fotka v recepte, čo som dostala, bola označená, to, že teraz už označuješ, bohužiaľ nikomu nezabráni v tom, aby tie fotky a recepty kradol. Podstata je: máš skvelé recepty a úplne chápem, že ťa štve, že si ich niekto prisvojuje. Pekný večer.
p.s. nákyp jedla aj moja 7-ročná, o ktorej som si teda myslela, že to ani neochutná, dokonca 2x!!!Úspech ako vyšitý.
ODPOVEDAŤ
Helena K. (helka333) ID 78665 (11.5.2009, 16:37)
Ten finálny pekáčik vyzerá fajnovo!! Hneď by som si k nemu sadla. Ale to sa nedá, tak zajtra idem na to !!!!!!
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu