. .. .. .. .. .. .
. .

Dovolenkový mäsovo-ryžový hrniec - RECEPT 6566

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MLETÉ MÄSO

ID 9968 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Dovolenkový mäsovo-ryžový hrniec


[ recept č. 6566 zo dňa  ]


Dovolenkový mäsovo-ryžový hrniec


POTREBNÉ PRÍSADY

mlete maso, ryza, provensalske korenie, korenie susene huby, konzerva krajanych lupanych paradajok, konzerva kukuricky, cesnak, olivy, tvrdy syr

POSTUP PRÍPRAVY

Tak taketo masko som urobila na dovolenke, pretoze mi ostala uvarena ryza a na vyparniku mlete masko z tamojsieho obchodu a na druhy den bol odchod domov....tak som hutala ako to dam dokopy...predsa len keby som to len podusila a zmiesala, to by nevyzeralo vôbec dobre...a ani tam nebolo nejake zvlastne nacinie, ako zapekacia misa....tobôž nie este truba.....len elektricka dvojplatnicka.....ryzu som teda zmiesala s kukurickou a dala do plocheho kastrola a pekne uhladila, na to som dala horuce podusene mlete masko s cesnakom, paradajkami v konzerve a koreninami, zahustila trosku s mukou a vodou a tiez som to pekne urovnala a bohato zasypala tvrdym struhanym syrom a na vrch som naukladala pokrajane plnene olivy s kapiou a prikryla pokrievkou a nechala tak. Ked sme sa vratili od mora na izbu, syr bol krasne rozteceny a malo to teplotu tak akurat a zozala som velku chvalu a ze preco to nerobim aj doma...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

mlete maso dame na panvicu a dusime..ak je suchsie, tak mozme trochu podliat ....dame koreniny, velmi dobre to bolo s tym provensalskym a hubovym korenim a aj s bazalkou je to mnam
pridame cesnak a paradajky z konzervy a podusime az kym nie je hotove a na zaver mozme este trosku zahustit s vodou a mukou
do pekaca, alebo do kastrola s plochym dnom , zalezi od mnozstva ake robite, dame uvarenu ryzu pomiesanu s kukurickou, ktoru som doma nemala, ale s nou je to rozhodne lepsie
ak mate nahodou ryzu s predosleho dna, nevadi, dajte ju tam kludne studenu a na to dajte horuce maso
a potom to zasypte struhanym syrom a pokial mozno nesetrite, tak aby bolo maso zakryte, cim viac tym lepsie a na vrch dajte nejake olivecky
nechajte zakryte, ryza sa zohreje a vsetko bude mat potom teplotu akurat an papkanie a lepsie sa to potom aj porcuje
dobru chut!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Slivkový lekvár | Dovolenkový mäsovo-ryžový hrniec | čokoládová torta pre Krištofa >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu