. .. .. .. .. .. .
. .

Ganache & cake pops - RECEPT 59621

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 111855 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Ganache & cake pops


[ recept č. 59621 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Ganache & cake pops


POTREBNÉ PRÍSADY

extra čokoládová verzia: čokoládový korpus, čokoládový krém s višnami, jemne preliaty rumom, višne v rume, ríbezľový lekvár, ganache, cake pops - čokoládové a punčové, váha: 4,4 kg

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

detail


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Čokoládová s čerstvými čerešničkami | Ganache & cake pops | Ganážová >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Gabriela F. (gubka) ID 3793, mimibazar.sk/gubka (29.10.2016, 21:30)
Davam to na mascarpone-slahackovy krem.
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (3.11.2016, 20:21)
Mascarpone je tuchší krém pod ganache bežné používam
ODPOVEDAŤ
Gabriela F. (gubka) ID 3793, mimibazar.sk/gubka (29.10.2016, 21:30)
Dobry vecer, som zaciatocnicka, skusala som uz pracovat s ganage, robim to v pomere1:2 s 52% tmavou cokoladou , ale nikdy sa mi nepodari pekne uhladit a steka mi to. Neviem v com robim chybu a ako docielim take krasne uhladenie. Dakujem za odpoved. Gabi
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (3.11.2016, 20:20)
Dobry večer, na vyhládenie ganachevpouzivam nerezovu stierku a trojuholníkove pravítko...ganache nechám cez celú noc stuhnúť a ráno vyberiem z chladničky a mierne v mikrovnke ohrejem veľmi krátko aby nebolo riedke tak akurát a prevrátilm tortu dole hlavou a postupne vyhladzujem ;-) ak sa príliš zohreje ganache tak potom príliš steká a ťažšie sa pracuje niekedy i na 2 násobne nanášanie...nech sa darí
ODPOVEDAŤ
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (1.8.2016, 20:27)
(Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp) (^) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Eva M. (evita76) ID 15730 (30.6.2016, 11:57)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (^) (^) (^) (^) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (22.6.2016, 13:41)
(Y) (Y) (Y)krááása (clamp) (clamp) (clamp) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (23.6.2016, 15:10)
ďakujem Majka (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Jana S. (JankaS7) ID 68065 (21.6.2016, 19:55)
Poprosím o recept :)))
ODPOVEDAŤ
Milada Z. (MiladyZ) ID 187268 (21.6.2016, 12:32)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu