Maria P. (teleflex) ID 105501 |
|
Oblasť: Nitra |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 23.7.2009 |
Naposledy: 28.3.2024 12:53 |
Aktualizácia: 29.9.2018 12:06 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |
♣ Broskyňový tarte s krokantom a bielou čokoládou ♣
[ recept č. 59363 zo dňa 14.3.2016 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Krehké cesto: 80g masla, 120g hladkej múky, 50g práškového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 1 vajce, 2 PL mletých mandlí...♣♣♣ Krokant: 150g kyslej smotany /18%/, 100g medu, 40g vanilkového cukru, 30g škrobovej múčky, 200g nasekaných mandlí...♣♣♣150g bielej čokolády, 4 PL smotany na šľahanie... ♣♣♣ Na obloženie: 700g zaváraných broskýň, 1 balíček tortovej želatíny...
POSTUP PRÍPRAVY
Všetky suroviny na cesto spolu zmiesiť, zabaliť do potravinárskej fólie a nechať v chlade 30 minút.
Cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske, prenesieme do vymastenej koláčovej formy, vyvýšime aj po okrajoch, popicháme vidličkou.Na korpus rozotrieme mandľový krokant, a pečieme na 180°C, 30 minút /po 20 minútach vrch prikryjeme alobalom/. Potom koláč necháme vychladnúť. Potrieme rozpustenou bielou čokoládou a necháme v chlade stuhnúť. Poukladáme nakrájané broskyne, zalejeme tortovým želé /pripraveným podľa návodu/ a necháme do druhého dňa v chlade.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
|
♥♥♥ |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Eva M. (evita76) ID 15730 (16.3.2016, 9:00) |
|
ODPOVEDAŤ |
| | Maria P. (teleflex) ID 105501 (18.3.2016, 9:17) |
|
ODPOVEDAŤ |