. .. .. .. .. .. .
. .

♥ Medový cheesecake s javorovým sirupom. ♥ - RECEPT 59030

Maria P. (teleflex) ID 105501
.
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 23.7.2009
Naposledy: 28.3.2024 12:53
Aktualizácia: 29.9.2018 12:06
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 40
RODINNÉ FOTOGRAFIE 531
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1149
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


♥ Medový cheesecake s javorovým sirupom. ♥


[ recept č. 59030 zo dňa  ]


♥ Medový cheesecake s javorovým sirupom. ♥


POTREBNÉ PRÍSADY

úúúžasný koláčik, ktorý ma dostal svojou chuťou na chvíľu do raja a stal sa "hviezdou" v mojej domácnosti.

POSTUP PRÍPRAVY

Receptík mám odtiaľto: http://www.dulce-de-leche.eu/2011/12/medovy-cheesecake-s-javorovym-sirupom.html len zopár mojich zmien a postrehov...




-piekla som ho v koláčovej forme s priemerom cca 25 cm a výškou asi 4 cm, pre istotu som si ju vymazala maslom... aj keď počas pečenia sa trochu nadvihol, ale "nevykypel" a po upečení spľasol.



- namiesto sušienok som použila zomleté piškóty a bolo to taktiež fajn. Masla sa mi zdalo spočiatku žalostne málo, ale keďže koláčik od plnky zvlhne a základ sa tým aj spojí, tak to úplne postačí.



- po upečení stačí ho nechať hodinku v teplej rúre s pootvorenými dvierkami, potom nechať vychladnúť pri izbovej teplote a potom šup s ním do chladničky



- namiesto pekanových orechov som použila vlašské, ktorú som taktiež na chvíľu nechala v rúre opražiť, aby lepšie chutili...
<< ♣ Pomarančové cupcakes s ricottovým krémom...♣ | ♥ Medový cheesecake s javorovým sirupom. ♥ | S princeznami a korunkou /4./... >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Eva M. (evita76) ID 15730 (9.11.2015, 6:59)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (^) (^) (^) (^) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (15.11.2015, 23:27)
(L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Mária B. (Ria52) ID 217005 (7.11.2015, 17:32)
chcem sa opytat ked sa ten spodok tych keksov pecia aj samostatne ci to nestvrdne lebo ja nemam najlepsie skusenosti aj ked robim nepeceny kolac tie kesky su bud tvrde alebo sa to rozpadava :-S :-S inac to vyzera dobre
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (7.11.2015, 19:46)
Práveže nie, je to len 10 minút a na slabých 160 °C... keksíky sú na začiatku trochu viac drobivé, pretože tam ide dosť málo masla, ale tá plnka do nich vsiakne a potom sa to celé fajne spojí a po vychladnutí v chlade sa celé kúsky krásne dajú naložiť na taniere... :-)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (7.11.2015, 14:52)
(jidlo) http://www.dulce-de-leche.eu/2011/12/medovy-cheesecake-s-javorovym-sirupom.html (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu