končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Maria P. (teleflex) ID 105501 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | ♣ Hruškový páj...♣[ recept č. 58952 zo dňa 3.10.2015 ] POTREBNÉ PRÍSADY Nič lepšie mi na jeseň nechutí viac, ako ovocné koláče z "jesenného" ovocia a tak sa znovu na rad dostali hrušky... Potrebujeme: 2 väčšie alebo 4 menšie hrušky, šťava a kôra z dobre umytého citróna, 250g mäkkého tvarohu, 200g kryštálového cukru, 300g polohrubej múky, 2 vajcia, 4 PL mlieka, 150 ml oleja, 1/2 balíčka kypriaceho prášku. POSTUP PRÍPRAVY Hrušky olúpeme, nakrájame na osminky a pokvapkáme polovicou citrónovej šťavy. Múku zmiešame s kypriacim práškom. v miske vyšľaháme vajcia, cukor, tvaroh, mlieko, zvyšnú šťavu, potom pridáme múku a premiešame. Cesto vylejeme do okrúhlej formy, vymastenej a vysypanej jemnou strúhankou, poukladáme hrušky a jemne vtlačíme do cesta. Pečieme na 180 °C, 30-40 minút. Po upečení necháme vychladnúť a pokrájame. |
Eva M. (evita76) ID 15730 (5.10.2015, 6:43) |
ODPOVEDAŤ |
Maria P. (teleflex) ID 105501 (11.10.2015, 19:07) | ||
ODPOVEDAŤ |