. .. .. .. .. .. .
. .

Biele mäso čierna perla... - RECEPT 58888

Maria P. (teleflex) ID 105501
.
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 23.7.2009
Naposledy: 28.3.2024 12:53
Aktualizácia: 29.9.2018 12:06
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 40
RODINNÉ FOTOGRAFIE 531
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1149
NÁVODY 0

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Biele mäso čierna perla...


[ recept č. 58888 zo dňa  ]


Biele mäso čierna perla...


POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg kuracích pŕs, 300 g sušených sliviek, soľ, 1 cibuľa, 1/2 ČL mletého čierneho korenia, 2 ČL mletej červenej papriky sladkej, 1 ČL mletej škorice, 1 ČL kryštálového cukru, štipka čili /nemusí byť/, trocha oleja

POSTUP PRÍPRAVY

Tento receptík mám vo svojej zbierke už dlho a aj keď sa k nemu vraciam len občas, milujem to spojenie netypických chutí: slanej - sladkej - pikantnej... Mäso umyjeme, nakrájame na kocky, nasolíme, pridáme papriku, mleté čierne korenie a odložíme bokom. Slivky zalejeme vriacou vodou a necháme cca 1/2 hodinku odpočívať. Olej rozohrejeme, pridáme okorenené mäso, sprudka orestujeme, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a odkôstkované napoly prekrojené slivky. Pridáme škoricu, cukor, prípadne čili... prikryjeme a dusíme cca 20 minút na miernom ohni. Nepodlievame, pretože mäsko a slivky si pustia šťavu a vznikne akurát hustá omáčka, ktorá obalí mäsko. Podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Omáčka je síce tmavšia, ale mäsko zostáva pekne biele...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Svadobná s ružami a obrúčkami... | Biele mäso čierna perla... | Jesenná... >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zuzana M. (zumma) ID 214481 (13.9.2015, 21:04)
... mňaaam ... milujem tieto netradičné kombinácie ... robievam výborné kuracie špízy s perníkovým korením ... určite vyskúšam (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (13.9.2015, 23:48)
:-) :-) :-) dúfam, že receptík nesklame (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
slavka b. (slawi75) ID 113183 (13.9.2015, 9:13)
To znie zaujimavo :-) a nie je to prilis sladke?
Slivky mam velmi rada ale z masom som ich este neskusala *-)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (13.9.2015, 18:04)
:-$Vôbec nie je sladké, len tak akurát nasladlé a preto sa tie chute nebijú, ale krásne dopĺňajú... (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu