končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Lívia Š. (katyperry31) ID 295352 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Arašidové soté[ recept č. 58624 zo dňa 13.6.2015 ] POTREBNÉ PRÍSADY balenie kuracích pŕs, arašidové maslo – najlepšie s kúskami arašidov, sójovú omáčku, čierne korenie, grilovacie korenie, sušený cesnak, čili korenie, olivový olej, mrazenú čínsku zeleninú zmes, soľ, sezam, sladkú čili omáčku POSTUP PRÍPRAVY eleninu dáme udusiť do hrnca s osolenou vodou. Kuracie prsia si nakrájame na rezančeky. Na panvicu dáme trochu oleja, pridáme kuracie prsia a rovno ich začneme ochucovať: jemne poprášime čiernym a grilovacím korením, sušeným cesnakom a trochou čili. Opekáme kým sa nám mäso zatiahne 10-15 minút. Pred koncom pridáme 2 PL arašidového masla a 2 PL sójovej omáčky a dobre premiešame, aby sa obalili všetky kúsky. Ešte chvíľu opekáme do chrumkava. Podávame posypané sezamom s čínskou zeleninou a sladkou čili omáčkou. www.fitgourmet.sk |
Eva M. (evita76) ID 15730 (14.6.2015, 11:59) |
ODPOVEDAŤ |