končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
RYŽA A CESTOVINY |
Lívia Š. (katyperry31) ID 295352 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Ricottové cestoviny so sušenými paradajkami[ recept č. 58623 zo dňa 13.6.2015 ] POTREBNÉ PRÍSADY celozrnné cestoviny, 250g ricotty, sušené paradajky v oleji, 2 strúčiky cesnaku, soľ, sušená bazalka, prosciutto POSTUP PRÍPRAVY Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Na panvicu dáme asi 2PL oleja zo sušených paradajok, na plátky nakrájaný cesnak a pokrájané sušené paradajky. Chvíľu restujeme, kým cesnak jemne zhnedne a potom pridáme ricottu a jemne prisypeme bazalku a štipku soli. Miešame, kým sa nám ricotta trochu rozpustí, zohreje a všetky ingrediencie sa spoja. Pridáme zliate cestoviny a dobre premiešame, aby sa omáčka dostala na všetky. Podávame s plátmi prosciutta. www.fitgourmet.sk |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (5.7.2015, 19:44) |
ODPOVEDAŤ |
Maria Š. (mickey) ID 6457, mimibazar.sk/mickey (4.7.2015, 15:04) |
ten isty recept tu uz mate,naco je dobre to opakovat? |
ODPOVEDAŤ |
Eva M. (evita76) ID 15730 (14.6.2015, 11:58) |
ODPOVEDAŤ |