. .. .. .. .. .. .
. .

Langoše - RECEPT 58332

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 135570 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Langoše


[ recept č. 58332 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Suroviny na 8 porcií: 500 g hladká múka (môže byť aj polohrubá) 1 KL soľ 1/2 balíčka kypriaceho prášku do pečiva 1 PL olej 20 g droždie 140 g biely jogurt 250 ml mlieko olej na vyprážanie Na potretie: cesnak+sol+olej Na dochutenie: podla chuti-strúhaný syr, kečup, tatárska omáčka

POSTUP PRÍPRAVY

Do misy nasypeme múku, sol, kypriaci prášok, PL oleja, jogurt, mlieko, nadrobíme droždie. Všetko lyžicou premiešame, potom rukou riadne vymiesime, aby sa cesto odlepovalo a jemne nafukovalo. Takto premiesené cesto na doske upravíme do tvaru valca a nožom oddelíme 8 častí a tie prikryjeme suchou utierkou, necháme nakysnúť, cca 30 minút.
Do panvice nalejeme olej, cca do výšky 2 cm. Ked je olej horúci, tvarujeme v rukách langoše a vyprážame na strednom plameni. Potrieme cesnakom a dalej podla chuti dochutíme.

Dobrú chuť.
<< Prsia | Langoše | Kamión >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu