končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Maria P. (teleflex) ID 105501 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Kura pod perinou...[ recept č. 58301 zo dňa 16.3.2015 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 menšie kurča, 500g mletého mäsa, 2 rožky, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 2 vajcia, soľ, mletá červená paprika, vegeta, olej POSTUP PRÍPRAVY Kura, umyjeme, nakrájame na malé kúsky /môžeme stiahnúť aj z kože/, osolíme a posypeme mletou červenou paprikou, poukladáme na plech alebo do jenskej misy... Rožky namočíme do vody, vyžmýkame, zomelieme spolu s cibuľou a cesnakom a pridáme k mletému mäsu. pridáme k tomu aj vajíčka, osolíme, pridáme trochu vegety a dobre premiešame. Touto plnkou úplne prikryjeme pripravené kuriatko, šupneme do rúry a pečieme na 180 °C, 1 hodinku. Podávame s ryžou alebo so zemiakovou kašou... Kuriatko zostane krásne šťavnaté, mäkučké a bude sa oddeľovať od kosti. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Servírujeme kúsok kuriatka s trochou plnky... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
slavka b. (slawi75) ID 113183 (13.9.2015, 9:28) | |
No teda toto som este nepocula kura s mletym masom musim vyskusat lebo moj kura nechce ale fasirku ano a ja s dcerou milujeme kura. Takto budeme vsetci spokojny a nemusim dvojako varit dakujem | |
ODPOVEDAŤ |
Maria P. (teleflex) ID 105501 (13.9.2015, 19:09) | ||
dva obedy v jednom , ale tá chuť | ||
ODPOVEDAŤ |