. .. .. .. .. .. .
. .

Boeuf Bourguignon - RECEPT 58051

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

HOVÄDZIE MÄSO

ID 246138 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Boeuf Bourguignon


[ recept č. 58051 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/01/boeuf-bourguignon.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:170g prerastenej slaniny
1.4kg hovadzieho zadneho (nakrajane na 2 cm kusky)
1 nakrajana mrkva
1 nakrajana cibula
sol
cierne korenie
1 PL muky
750 ml plneho mladeho cerveneho vinka (Beaujolais, Burgundske alebo Chianti)
500 ml hovadzieho vyvaru
1 PL rajcinoveho pretlaku
2 struciky cesnaku
1/2 CL tymianu
rozdrveni bobkovy list
18-24 malych cibuliek alebo salotiek
450g cerstvych sampinonov
Postup:Ruru si predhrejeme na 230C.Na panvici si vysmazime slaninu.Odlozime na bok.V tej istej panvici si orestujeme maso do hneda.Maso aj slaninu dame do jedneho hrnca a pridame muku.Hrncom trosku potriaseme aby sa nam muka premiesala s masom.Hrniec dame do vyhriatej rury na 4 minuty.Vytiahneme z rury a potrasieme a opat vlozime do rury na dalsie 4 minuty.Napokon hrniec vytiahneme z rury.Ruru znizime na 160C. V panvici si orestujeme zeleninu.Zeleninu neustale premiesavame a napokon pridame do hrnca s masom.Pridame sol,korenie,vino,vyvar,cesnak (ten si nakrajame na drobno)tymian,bobkovy list a rajcinovy pretlak.V hrnci musi byt dostatok vina a vyvaru aby bolo maso zaliate.Hrniec dame do rury..Teplotu si regulujeme tak aby nam maso iba jemne bublalo..Varime 2 1/2 hodiny az 3 hodiny.Po kazdej pol hodine maso premiesajte a ochutnajte.Maso musi byt krasne makkucke.Zatial co sa nam maso pecie tak si pripravime hriby(nakrajame si na mensie kusky) a cibulku..Tie si jemne orestujeme na masle az pokial budu hotove.Odlozime bokom.Ked je maso hotove tak ho este dochutime (ak je treba ) a pridame hriby s cibulkou ..Premiesame a mozme papat...Mozete papat len s chlebom alebo so zemiakov kasou.
<< minie | Boeuf Bourguignon | Domaci vajecny konak alla Marienka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Michaela V. (misiatko33) ID 231495 (9.3.2015, 9:21)
Vcera som robila, bolo to vynikajuce (clamp) (clamp) (clamp) Este nam ostalo, ratam, dnes to bude este lepsie. Robila som to na sporaku (nie v rure) a cibulky so sampionmi som opiekla a vhodila do masa prevarit.
ODPOVEDAŤ
Denisa R. (Deni91) ID 246138 (23.1.2015, 21:54)
http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/01/boeuf-bourguignon.html
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (zumma) ID 214481 (9.3.2015, 9:45)
... je to mňamka ... ja robím takto ... http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=57724&user=214481
ODPOVEDAŤ
Michaela V. (misiatko33) ID 231495 (9.3.2015, 12:12)
Som to nechala druhu polovicu casu odokryte bublat, tak sa mi odparila scasti ta stava... mam aj so sebou dnes na obed :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu