. .. .. .. .. .. .
. .

Hribovy Bourguignon - RECEPT 57841

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 246138 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Hribovy Bourguignon


[ recept č. 57841 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/12/hribovy-bourguignon.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:2PL olivoveho oleja
2PL masla
900g portobello hribov (ja som miesto nich pouzila chesnut mushrooms ktore sme doma mali)
1/2 mrkvy,nakrajana na drobno
1 mala cibula,nakrajana na drobno
2 struciky cesnaku,nakrajane na drobno
1 poh cerveneho vina
2 poh zeleninoveho vyvaru
2 PL rajcinoveho pretlaku
1 CL cerstveho tymianu (alebo mozete pouzit 1/2CL suseneho tymianu)
1 1/2 PL hladkej muky
10-15ks malej cibule (mozte pouzit aj salotku )
Postup:V hrnci si rozpustime 1PL masla s 1PL olejom a pridame hriby..Dusime pokial nam stmavnu...Prelozime do misky..
Do toho hrnca (v ktorom sme dusili hriby ) pridame zvysnu 1PL oleja,mrkvu,nakrajanu cibulu a tymian a sol..Dobre premiesame a smazime na najnizsom ohni cca 10 min.Pridame cesnak a smazime 1 min.Pridame vino a zvysime ohen na najvyssie..nechame zredukovat o polovicu..Pridame pretlak a vyvar...hriby aj so stavou a premiesame..Privedieme k varu a znizime ohen na najnizsie a nechame bublat 20 minut..Pridame male cibulky a nechame varit 5 minut.
V miske si zmiesame muku s 1PL masla ..A pridame do hrnca.Premiesame a nechame bublat 10 minut...
Papame s cestovinou
<< Chrumkavý zemiak | Hribovy Bourguignon | Svadobná >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Denisa R. (Deni91) ID 246138 (1.12.2014, 23:51)
http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/12/hribovy-bourguignon.html
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu