. .. .. .. .. .. .
. .

Bruschetta s figami,ricottou a zelerovymi stonkami - RECEPT 57367

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 246138 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Bruschetta s figami,ricottou a zelerovymi stonkami


[ recept č. 57367 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/09/bruschetta-s-figamiricottou-zelerovymi.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:4 figy(ked su velke ) alebo 6 stredne velkych
1 PL olivoveho oleja
maslo
2CL medu
stonka tymianu (iba listky ..moze nemusi byt )
6-8 zelerovych stonkov
extra virgin olivovy oleo
citronova stava
4 velke krajce chleba
1 strucik cesnaku (moze nemusi byt )
75-100g ricotty
sol a cierne korenie
Postup:Kazdu figu si nakrajame na 8 kuskov.V panvici si rozohrejeme olej s maslom.Ked sa maslo rozpusti pridame med (a ak pouzivate tymian tak ho tiez teraz pridame ).Pockame kym sa nam med rozpusti a pridame figy.Pomalicky obraciame tak aby sa nam figy obalili medom z kazdej strany a smazime na najmensom plameni cca 5 minutiek (az do momentu ked figy zmeknu a zacnu vypustat stavu).
Zelerove stonky si nakrajame na tenko.Pridame k nim extra virgin olivovy olej a citronovu stavu.Vsetko poriadne premiesame.
Chleba si otoastujeme (ja som to jednoducho spravila na panvici pretoze nemame toaster)..Este ked su teple tak ho mozme natriet cesnakom (presne ako topinku )..Pokvapkame olivovym olejom ..Na to dame zelerove stonky...nane poukladame figy..potom ricottu ..opat olivovy olej,sol a cierne korenie..Mozme papat :)
<< svadobné medovníky | Bruschetta s figami,ricottou a zelerovymi stonkami | Cukríková pre triedu mravčekov >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Denisa R. (Deni91) ID 246138 (2.9.2014, 9:48)
http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/09/bruschetta-s-figamiricottou-zelerovymi.html
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu