. .. .. .. .. .. .
. .

Kurací perkelt - RECEPT 57087

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 10128 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)


Kurací perkelt


[ recept č. 57087 zo dňa  ]


Kurací perkelt


POTREBNÉ PRÍSADY

olej ****** maslo********* kuracie mäsko cca 600g***********1 cibuľa**********mčp************soľ***********mčk*****************vegeta***********1PL kečupu**********1PL horčice***********zeleninový bujón*********** smotana na šľahanie************hladká múka***********citrónová šťava

POSTUP PRÍPRAVY

Keďže som stále hľadala ten správny recept a každý bol iný,tak som si nakoniec urobila svoj a musím povedať ,že dopadol na 1*. tu je postup,:\\\\r\\\\nna panvicu si dáme olej aj maslo, potom nakrájanú cibuľku , kuracie mäso , poprašíme mletou červenou paprikou, osolíme, okoreníme, ovegetíme, pridala som aj kečup a horčicu a podusíme, neskôr pridáme bujón zeleninový, a ešte dusíme. Keď je mäsko hotové, tak prilejeme smotanu ,ktorú sme si zmiešali s múkou, necháme prevrieť do zhustnutia ,odstavíme a nakoniec ešte pridáme citrónovú šťavu.
<< Krstinová s košíčkom.. | Kurací perkelt | SUSHI (alternatívne z bežných surovín) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Tina W. (Simonecka2007) ID 35829 (3.8.2014, 23:06)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva Š. (eva333) ID 10128 (8.8.2014, 9:36)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu